Slavenais aktieris atzinies, ka ir smagi slims; “Tas, ko es nevēlos darīt, ir pārtraukt dzīvot, jo man ļoti patīk dzīvot.”


Runājot ar žurnālistu, aktieris atklāja, ka viņam 2022. gada martā tika diagnosticēts 3. stadijas vēzis, paskaidrojot, ka viņam ir bijusi “nežēlīga veida agresīva” ne-Hodžkina limfoma.

Juras laikmetas Parks sērijas filmu zvaigzne Sems Neils intervijā BBC atklāja. ka slimība neļāva Neilam strādāt. Viņš arī norādīja, ka pēdējā gada laikā ir daudz rakstījis, lai novērstu viņa uzmanību un “dotu [viņam] iemeslu izturēt dienu”.

Lasi arī: Marta beigās trīs zvaigžņu zīmju dzīvēs, ar lielu iespējamību, gaidāmas milzīgas / pozitīvas izmaiņas

Rezultātā viņš ir atklājis savu jauno memuāru grāmatu ar nosaukumu “Vai es kādreiz tev to pateicu?”  – kurā viņš atklāti apspriež savu slaveno aktiera karjeru un cīņu ar vēzi.

 

Pagājušajā gadā Nīls atgriezās pie Jurassic filmu franšīzes, pagājušajā gadā parādoties  sērijas trešajā filmā Jurassic World Dominion. Filmā viņš tika atkal apvienots ar savu sākotnējo Jurassic Park līdzzvaigzni Lauru Dernu.

Tomēr, reklamējot filmu kā daļu no publicitātes tūres, Neils pamanīja, ka viņam ir “kaklā sabiezējuši dziedzeri”, ziņo BBC.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kā aktierim klājas šobrīd

COMMENTS

Pievienot komentāru