Slavenais aktieris atzinies, ka ir smagi slims; “Tas, ko es nevēlos darīt, ir pārtraukt dzīvot, jo man ļoti patīk dzīvot.”

Pēc tam, kad ārsti viņam paziņojuši par diagnozi, zvaigzne atklāj, ka sācis “novērtēt lietas” un sācis rakstīt par savu dzīvi.


“Es nedomāju, ka manī ir grāmata,” viņš atzina, piebilstot: “Es tikai domāju, ka uzrakstīšu dažus stāstus. Un man tas šķita arvien aizraujošāk. Gadu vēlāk es ne tikai esmu uzrakstījis grāmatu, bet tas ir iznāca rekordīsā laikā.

“Man ir aizdomas par saviem izdevējiem, viņi ir apburoši cilvēki, bet es domāju, ka viņi gribēja to steigā dabūt ārā,  gadījumā , ja es “nolieku karoti” pirms mēs paspējam to publicēt.

Lai cīnītos ar slimību, aktierim tika veikta ķīmijterapija. Memuāros viņš raksta, ka tas viņam licis spogulī sastapties ar “pliku, saraustītu veci”.

“Vairāk par visu es vēlos atgūt savu bārdu. Man ne drusku nepatīk manas sejas izskats,” atklāja Neils.

Lai gan aktieris slikti reaģēja uz viņa agrīnajām ķīmijterapijas kārtām, viņam drīz tika ievadītas jaunas ķīmijterapijas zāles, kas pozitīvi ietekmēja viņa stāvokli.

Dažās cerīgās ziņās aktieris atklāja – lai gan viņam šīs zāles būs jālieto visu atlikušo mūžu – tagad viņš ir atgūšanās stadijā.


“Es nebaidos nomirt,” sacīja aktieris. “Tas, ko es nevēlos darīt, ir pārtraukt dzīvot, jo man ļoti patīk dzīvot.”

Mēs vēlam Neilam visu to labāko nākotnē.

COMMENTS

Pievienot komentāru