Dvīņiem jāsāk rīkoties, bet Zivīm interesantas pārdomas; Dienas horoskops 2023. gada 19. martam visām zodiaka zīmēm

Horoskops 2023. gada 19. martam  izklāstīs, kā paies diena un ko no tās sagaidīt. Laiks labvēlīgs saziņai ar mīļajiem un jaunu zināšanu iegūšanai. 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Darbs, kurā piedalīsies Auns, sagādās daudz nepatikšanas. Visticamāk, ne viss bija pārdomāts un izpētīts. Lai saņemtu atlīdzību par savu darbu, viņiem būs kaut kas jāupurē.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsim 19. marts būs sasteigts. Viņi nevarēs pabeigt savu darbu un saņemt par to peļņu. Iespējams, ka šajā dienā ceļā uz mērķa sasniegšanu uzradīsies skaudīgi cilvēki.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Zīmes pārstāvjiem jāsāk rīkoties, nevis jātērē laiks. Droši var plānot jebkuras tikšanās, taču tām ir jāsagatavojas iepriekš. Īpašu uzmanību šajā dienā prasīs darbs, kas saistīts ar aprēķiniem un skaitļiem.

Lasi arī: Tikai 60 gadu vecumā mūžībā pēkšņi aizsaukts daudzu iemīļotais aktieris; “Man gribas raudāt un nezinu ko teikt”

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži šajā dienā varēs viegli pārvarēt visus sarežģītos uzdevumus. Viņi spēs nostāties un vienlaikus neizprovocēt konfliktu. Iespējams, ka šajā dienā viņiem blakus parādīsies kāds labs sabiedrotais.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru