Dvīņiem jāsāk rīkoties, bet Zivīm interesantas pārdomas; Dienas horoskops 2023. gada 19. martam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām, kuras vēlas sevi parādīt, ir jāzina, ka viņi var radīt ienaidniekus. Viņi vienmēr atrodas visu notikumu epicentrā, izraisot nelabvēļu aizkaitinājumu. Jābūt uzmanīgiem un jāatrod kompromisi, pretējā gadījumā vari nonākt neveiklā situācijā.

Lasi arī: Tikai 60 gadu vecumā mūžībā pēkšņi aizsaukts daudzu iemīļotais aktieris; “Man gribas raudāt un nezinu ko teikt”

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Zīmes pārstāvji, kuri smagi strādās, savu mērķi spēs sasniegt daudz ātrāk. Sievietēm ir jāpalīdz citiem,   jāiedvesmo, un tad viņām ir visas iespējas gūt panākumus.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

19. marts visiem būs grūts, diena viņiem būs ipaši nogurdinoša un aizraujoša. Daudziem Svariem būs jauni pienākumi. Iespējams, ka pēc tam viņu finansiālais stāvoklis uzlabosies.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

19. martā Skorpioniem jābūt uzmanīgiem un jāvelta sev laiks. Pirms jebkādas darbības veikšanas ir rūpīgi jāapsver viss un jāsaprot, kam no tā var būt kāds labums. Vakaram jābūt veltītam savai ģimenei.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem diena ir vienkārša, bez problēmām. Viņi var visu savu laiku veltīt sev: gulēt, atpūsties vai pastaigāties svaigā gaisā. Vientuļos zīmes pārstāvjus sagaida patīkama tikšanās.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži bieži nonāk nepatīkamās situācijās, kuru dēļ viņiem rodas nesaprašanās ar apkārtējiem cilvēkiem. Viņiem jābūt uzmanīgākiem un piesardzīgākiem. Nevajag apdullināt ar riskiem, labāk atturēties no steidzamiem lēmumiem.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra pārstāvji nožēlos, ka nav spējuši izlabot vecās kļūdas. Bet nepārmet sevi par to, lai tā ir kārtējā dzīves mācība. Diena labvēlīga jaunu zināšanu iegūšanai.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis 19. martā gaida ziņas, kas viņus pamudināja uz interesantām pārdomām. Iespējams, ka šajā dienā notiekošie notikumi var izraisīt nopietnas dzīves pārmaiņas.

Pievienot komentāru