Tikai 2 tējkarotes tieši zābakā: ieberiet kafiju savos ziemas apavos un rezultāts būs nevainojams

Katras saimnieces mājās var atrast ļoti daudz dažādu dzērienu. Tostarp arī kafiju. Tomēr daudzi ir pieraduši to lietot tikai un vienīgi tam paredzētajam mērķim. Eksperti pastāstīja, ka kafija dažkārt jāliek ne tikai verdošā ūdenī, bet arī ziemas apavos.

Runa ir par to, ka ziemā kājas bieži svīst. Cita starpā arī tāpēc, ka apavu iekšpusē ir vilna vai cieši pieguļ zeķes. Tā rezultātā zābaki kļūst par ārkārtīgi nepatīkamas smakas avotu. Situāciju var labot ar parastas kafijas palīdzību. Pietiek paņemt dažas tējkarotes kafijas pupiņu un iebērt tās tieši apavu iekšpusē.

Pēc tam, kad ir pagājis laiks, kafiju atliek tikai izņemt no apaviem. Kafijas pupiņas absorbēs visas nepatīkamās smakas, un apavi vispār pārstās smaržot.

Alternatīva kafijai var būt tējas maisiņi. Tos var izmantot līdzīgā veidā. Pietiek ievietot dažus gabaliņus tieši apavos un pēc tam atstāt uz dažām stundām.

Lasi vēl: Izceļ grumbas un izskatās smieklīgi: šīs cepures nav ieteicamas sievietēm 50+

Ļoti svarīgi ir lietot tikai svaigus tējas maisiņus. Lietoti nederēs.

Jūs varat glābt apavus no nepatīkamām smakām, izmantojot dzeramo sodu. Arī to vajadzētu iebērt tieši apavu iekšpusē un pēc tam atstāt uz dažām stundām. Tomēr noņemt produktu būs nedaudz grūtāk – apavus būs nepieciešams noslaucīt ar mitru drānu.

Leave a Comment