Izceļ grumbas un izskatās smieklīgi: šīs cepures nav ieteicamas sievietēm 50+

Nepareiza cepures izvēle var likt jebkurai sievietei izskatīties vecākai.

Stiliste Anna Koha pastāstīja, kādas cepures nevajadzētu nēsāt sievietēm pēc 50 gadu vecuma. Šādos modeļos dāmas izskatīsies smieklīgi un daudz vecākas par saviem gadiem.

Eksperte iesaka aizmirst par pārāk ciešu cepuru esamību. Plāns materiāls izskatās vecmodīgi, nesilda un bojā frizūru. Turklāt cepures ar adītiem ziediem, lociņiem, un volāniem nav modē un izskatās smieklīgi. Tagad labāk dot priekšroku minimālisma modeļiem pamatkrāsāsās.

Tajā pašā laikā ne visas tendences ir piemērotas sievietēm pēc 50 gadu vecuma. Dažas no tām nepiešķirs jaunību, bet gluži pretēji – tikai izcels grumbas un citas ar vecumu saistītas ādas izmaiņas.

“Ja uzvilksiet balaklavu, visi defekti būs kā uz delnas. Tāpēc tas ir vai nu drosmīgām dāmām, vai arī tām, kuras dod priekšroku sportiskam stilam vai aktīvam dzīvesveidam,” teica Koha.

Lasi vēl: Uzmanību! Eksperti atklāj, pie kādiem apstākļiem dažādu pārtikas produktu gatavošana folijā ir bīstama

Arī lakatiņi izskatās novecojuši. Tie padara izskatu vecmodīgu un bojā kopējo iespaidu.

Par piemērotākajām stiliste nosauca trikotāžas cepures no tekstilmateriāliem. Jums vajadzētu izvēlēties vai nu ļoti mazu adījumu, vai lielu. Spilgtas un kliedzošas krāsas ir piemērotas tikai tad, ja tās papildina citas lietas tēlā.

Leave a Comment