Atriebība ir viņu mīļākais ēdiens: pašas atriebīgākās zodiaka zīmes

Astrologi ir noteikuši trīs zodiaka zīmes, kurām piemīt izteiktas atriebības tieksmes. Šīs zīmes mēdz skarbi reaģēt uz saviem pretiniekiem, un, kā iesaka zvaigžņu eksperti, ir ieteicams būt piesardzīgiem attiecībās ar šīm zīmēm.

Atriebīgie Skorpioni

Atriebīgo zīmju saraksta augšgalā viņu spītības, nepiekāpības un nežēlības dēļ ir Skorpioni. Viņiem piemīt neparasti laba atmiņa uz dažāda veida apvainojumiem un aizvainojumiem, un pat tad, ja šķiet, ka viņi ir piedevuši aizskārējam, vēlāk viņi var atriebties. Tomēr ir reizes, kad Skorpioni labāk atstāj aizvainoto mierā.

Jūtīgās Zivis

Var šķist klusas, jūtīgas un kautrīgas, taču tās ir daudz sarežģītākas, nekā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Tās var ilgstoši paciest nodarījumus, taču dziļi iekšienē tās glabā dusmas pret pāridarītāju. Šīs apspiestās dusmas galu galā var pāraugt dusmu lēkmē vai vardarbīgā atriebībā. Sabiedriski noskaņotās Zivis var pārliecināt apkārtējos, ka viņa pāri darītājs ir vainīgs un visus noskaņot pret viņu. Lai gan ar Zivīm ir iespējams izlīgums, tās neaizmirsīs nodarījumu un var atriebties, kad radīsies izdevība.

Lasi vēl: Tikai 2 tējkarotes tieši zābakā: ieberiet kafiju savos ziemas apavos un rezultāts būs nevainojams

Aizvainotais Vēzis

Vēzim piemīt talants uzkrāt aizvainojumu un sekot līdzi saviem ienaidniekiem. Ir prātīgi turēties no viņiem drošā attālumā, citādi aizskārēja dzīve var pārvērsties nepārtrauktā problēmu plūsmā. Šie cilvēki nekautrējas sagādāt nepatikšanas; viņi pārkāpējam pārvērš dzīvi par murgu līdz viņš vai viņa kaunā aizbēg.

 

Leave a Comment