Tibetiešu hormonālā vingrošana

Ļoti viegli vingrojumi, ko praktizēja mūķenes vienā no tibetiešu klosteriem. Vingrojumu izpildei nepieciešamas vien piecas minūtes dienā.

Tibetiešu hormonālā vingrošana ļauj uzturēt visus endokrīnos dziedzerus, kas izstrādā hormonus, tādā stāvoklī, it kā cilvēkam būtu aptuveni 25 – 30 gadi.

Šī vingrošana ir ļoti viegla. Taisām to tieši gultā. Vēlams pamosties pirms sešiem no rīta.

Vingrojums Nr. 1. Saberzējam rokas.

Guļot gultā berzēt rokas vairākas sekundes, līdz tās kļūst karstas. Pie reizes veiksiet sava biolauka diagnozi šobrīd. Ja plaukstas ir sausas un karstas, tad ar enerģētiku viss ir labi. Ja plaukstas ir siltas, tad biolauks ir pazemināts. Ja plaukstas neuzkarst un kļūst mitras, tas liecina par nopietniem traucējumiem organismā. Jebkurā gadījumā veiciet šo vingrinājumu, jo tā ļaus jums atbrīvoties no visiem traucējumiem un saslimšanām.

Vingrojums Nr. 2. Palmings.

Karstās plaukstas uzliekam uz aizvērtām acīm. Sākam spiest uz acīm sekojošā tempā: viena sekunde – viena kustība. Tādā veidā veiciet 30 kustības 30 sekunžu laikā. Pēc tam atstājiet plaukstas uz acīm un turiet vēl vismaz trīsdesmit sekundes, bet, ja jums ir slikta redze, tad labāk aptuveni divas minūtes. Šajā laikā notiek acābola un acij apkārt esošo receptoru barošana. Pakāpeniski redze uzlabosies. Bez redzes atjaunosies arī dabīgā matu krāsa.

Vingrojums Nr. 3. Izsūknējam ausis.

Šis vingrinājums ir parādīts augstāk. Ar rokām uzspiežam uz ausīm, kamēr pirksti atrodas uz pakauša aizmugurē, plaukstas piespiežam pie ausīm un veicam 30 kustības tempā viena kustība sekundē. Pēc kāda laika var parādīties simptomi hroniskām saslimšanām, kādas jums ir, it īpaši, ja tās ir saistītas ar ausīm. Nepārtrauciet vingrošanu, vienkārši taisiet tos “maigāk”, ja ir sāpīgas sajūtas. Pēc kāda laika pāriet arī hroniskas ausu saslimšanas. Kā arī uzlabojas dzirde. Praktiski sešu mēnešu laikā var pāriet visas hroniskās saslimšanas. Lai izārstētot no nopietnām slimībām var būt vajadzīgs ilgāks laiks: gads vai divi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru