Tibetiešu hormonālā vingrošana

Vingrojums Nr. 4. Sejas liftings.

Nākošais vingrinājums: īkšķi noliekam aiz auss, rokas saspiežam dūrēs un sākam sejas nostiepšanu no zoda uz ausīm, spēcīgi uzspiežot uz sejas. Tā darām 30 reizes. Pēc šī vingrojuma jūs varat sajust asins pieplūdumu sejai un pat nedaudz nosvīst. Tiek nostiepts sejas ovāls, uzlabojas limfas aizplūde.

Vingrojums Nr. 5. Pieres masāža.

Tālāk liekam labo plaukstu uz pieres, kreiso pa virsu un sākam berzējošas kustības no vienas deniņu puses uz otru. Varat pat ar rokām nepieskarties pierei, taisīt vingrojumu pāris centimetrus no sejas. Bet, ja vēlaties nogludināt krunciņas uz pieres, tad vajag pieskarties ādai. Veicam tāpat 30 kustības 30 sekunžu laikā. Šis vingrojums atveseļo  deguna blakusdobumus, kā arī aktivizē hipofīzes darbību.

Vingrojums Nr. 6. Galvaskausa masāža.

Šis vingrinājums iedarbojas uz smadzeņu zonu. Mēs ar rokām “lidojam” virs galvas. Zem kakla noliekam spilvenu vai arī sarullējam dvieli, rokas savienojam aplī. Labā roka apakšā, kreisā pa virsu. Sākam veikt kustības dažus centimetrus virs galvas no pieres līdz pakausim. Atkārtojam 30 reizes. Pēc tam apstājamies virs smadzenēm un veicam kustības no vienas auss uz otru. Arī atkārtojam 30 reizes. Šis vingrojums ir ļoti labs tiem, kuriem ir augsts vai zems asinsspiediens. Asinsspiediens atgriezīsies normas robežās. Līdz ar šo vingrojumu uzlabojas plecu asinsvadu darbība, kā arī tiek vingrināti roku muskuļi. Pāriet sāpes plecos, un, ja jūs agrāk nevarējāt pacelt rokas uz augši, tad pēc kāda laika varēsiet to izdarīt itin viegli.

Vingrojums Nr. 7. Vairogdziedzera masāža.

Nākamais vingrojums: liekam labo roku uz vairogdziedzera, kreiso roku liekam pa virsu. Sākam veikt kustības ar kreiso roku no vairogdziedzera līdz nabai pāris centimetrus virs ķermeņa. Tādā veidā veicam 30 kustības. Beigās uzliekam kreiso roku uz labās un pāris sekundes paliekam tādā stāvoklī.

Vingrojums Nr. 8. Vēdera masāža.

Pēc tam lēnām ar rokām pavirzāmies uz vēderu, nākamais vingrojums: veicam apļveida kustības ar rokām pa vēderu. Rokas saliktas tāpat: labā apakšā, kreisā pa virsu. Vingrojumu izpildām 30 reizes. Tādējādi pāriet hroniski aizcietējumi, normalizējas zarnu darbība.

Vingrojums Nr. 9. Sakratīšana.

Nākamo vingrojumu labāk taisīt uz grīdas, ja jums nav pietiekoši stingra gulta. Kājas un rokas paceļam gaisā, plaukstas un kājas vērstas paralēli grīdai. Sākumā grozām rokas plaukstas locītavās, bet gājas potītēs, pēc tam veicam sakratīšanu. Tā mums uzlabojas asinsrite kapilāros. Tāpat tiek attīrīti sīkie enerģētiskie kanāli. Aizskaitām līdz 30 (ja ir iespēja, šo vingrojumu veicam ilgāk).

Vingrojums Nr. 10. Kāju berzēšana.

Nākamais vingrojums: apsēžamies un sākam veikt kāju masāžu. To var veikt vienlaikus, var no sākuma vienu, pēc tam otru. Ja kājas ir sausas, tad apsmērējiet tās ar kaut kādu eļļu, piemēram, olīveļļu. Ja atklājat uz kājām kādus sāpīgus punktus, veltiet tām vietām papildus uzmanību. Jo īpašu uzmanību veltiet kāju centriem. Beigās saberzējiet kājas no pēdām uz augšu. Vingrojumu izpildām 30 sekundes vai arī ilgāk.

Lūk, arī viss komplekss!

Un tā, vēlreiz: tibetiešu hormonālā vingrošana ļauj harmonizēt visu iekšējās sekrēcijas dziedzeru darbību. Un hormoni mums vada visa organisma darbību. Tas ir kā labs diriģents orķestrī!

Jūs varēsiet atjaunot savu veselību ar šīs vingrošanas palīdzību par laika posmu no pusgada līdz pāris gadiem, tas ir atkarībā no jums esošo saslimšanu smaguma pakāpes, un ar noteikumu, ka vingrojumus veiksiet regulāri. Turklāt jūs pastāvīgi jutīsieties enerģiski, un pagarināsiet savu dzīvi kā minimums par 25 gadiem.

Pēc kāda laika jūs vienkārši nespēsiet iztikt bez šīs vienkāršās vingrošanas. Veikt vingrojumus vislabāk ir līdz pulksten sešiem rītā, bet, ja jums nesanāk, tad veiciet vingrojumus dienas laikā.

Viegla, veselību atjaunojoša vingrošana ilgam mūžam

avots

Pievienot komentāru