Tavs mīļākais auglis pastāstīs par pašām “sulīgākajām” tava rakstura īpašībām. Lūk, kas tu pa “augli”!

Mūsu lēmumi, uzvedība, tas, kā mēs reaģējam, atspoguļo mūsu individualitāti un mūsu pieeju dzīvei. Tieši tāpat arī mūsu gaume atspoguļo mūsu individualitāti.

Apelsīns

Ja tavs mīļākais auglis ir apelsīns, tas nozīmē, ka tev piemīt pacietība un gribasspēks. Tu esi strādīgs cilvēks, ļoti sistemātisks, punktuāls un pelni uzticību. Tu savu partneri ieskauj ar rūpēm un uzmanību, un centies izbēgt no konflikta par katru cenu.

Ananāss

Tu ātri izlem un vēl ātrāk reaģē. Tu esi tendēts būt patstāvīgs, patiess un godīgs savās attiecībās ar citiem. Tu nepadodies grūtu situāciju priekšā un neļauj problēmām sevi uzvarēt. Tās drīzāk ļaus tev augt kā personībai. Tavs partneris bieži vien ir iespaidots ar tavām īpašībām, bet ir apbēdināts ar tavu spēju izrādīt pieķeršanos.

LASI VĒL: 

Ādama un Ievas tests: pirmais, ko tu ieraudzīsi, pastāstīs, kas tev ir svarīgi mīlestībā. Patiesība!

Banāns

Tu esi ļoti bezrūpīgs, ja tavs mīļākais auglis ir banāns. Tu esi ļoti mīlošs, maigs, silts un atsaucīgs cilvēks. Tu esi lielisks kompanjons, lai gan mēdz neuzticēties cilvēkiem. Partnerī tu meklē garīgu un fizisku pievilcību un proti veidot harmoniskas attiecības.

Kokosrieksts

Tu esi ļoti spēcīgs un spītīgs cilvēks, kurš daudz domā par lietu būtību. Kas attiecas uz attiecībām, pirmām kārtām tu koncentrējies uz intelektu. Tev cilvēks, kurš met prāta izaicinājumu, ir svarīgāks par kaislību.

Papaija

Gluži kā šis auglis, tu reizēm jūties nenovērtēts. Tomēr tu centies kompensēt šo nepārliecinātību ar drosmīgu un aizrautīgu raksturu. Neatkarīgi no grūtībām, tu vienmēr ej pa dzīvi ar smaidu, un tas piesaista cilvēku. Pat ja tev ir grūti laiki, tu nepadodies un tev viss izdodas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru