Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim visām zvaigžņu zīmēm

 

 

Lauva – tornis

Lauvai sākas kardinālu pārmaiņu periods. Pieskaņojieties jaunajam un pārtrauciet turēties pie vecā. Turklāt daži cilvēki arī dosies prom no jūsu apvāršņa. Nepieķerieties pagātnei, jo visas izmaiņas notiks uz labo pusi.

 

Jaunava — stabuļu lapa

Jaunavu dzīvē parādīsies vīrietis vai sieviete, kas būtiski ietekmēs tavu likteni. Un tikai pozitīvā veidā. Turklāt jūsu darbi un projekti beidzot nesīs jums lieliskus rezultātus. Tas būs kā izrāviens pēc stagnācijas.

 

Svari – Četri no kausiem

Svari pēdējā laikā ir kļuvuši par īstiem sapņotājiem. Šis nelielais pavērsies norāda, ka jums ir laiks noņemt “rožu brilles” un reālistiskāk paskatīties uz notiekošajiem notikumiem. Aiz sapņiem slēpjas risks neredzēt kaut ko patiešām svarīgu. Nedzenieties pēc tā, kas nav, bet koncentrējieties uz realitāti, lai uzlabotu savas lietas.

Lasi arī: Metereoloģe brīdina, ka nākotnē Latvijā regulāri gaidāmas šādas neraksturīgas klimata kataklizmas un parādības

Skorpions – septiņi no kausiem

Skorpioniem ir jāizdara svarīga izvēle. Notikumi notiks tik ātri, ka pastāv neskaidrības risks. Izvēlieties vienu un dariet to labi. Neuzņemieties vairākus uzdevumus vienlaikus. Jūs riskējat kļūdīties un iesākto nenovest līdz loģiskam noslēgumam. Turklāt tas draud ar pārmērīgu darbu.

 

Strēlnieks – Hierofants

Ir pienācis laiks Strēlniekam izdarīt secinājumus, turklāt objektīvi un reālistiski. Šis ir notikumu pavērsiena laks, kas runā par dzīves garīgās puses nozīmi. Ir iespējamas nepatikšanas, un atbilde ir jūsos. Iestājieties par saviem uzskatiem.

 

Mežāzis – spriedums

Mežāži riskē izdarīt nepareizus secinājumus, un iemesls būs steiga. Tas radīs kļūdas, kas tomēr palīdzēs iegūt nenovērtējamu pieredzi un gudrību. Jums ir jāattīra un jāatbrīvo sevi no kaut kā. Pārtrauciet baidīties, un jūs iegūsit jaunu elpu.

 

Ūdensvīrs – Atturība

Ūdensvīra dzīvē līdzsvars valdīs absolūti visās dzīves sfērās – mīlestībā, darbā, draudzībā, personiskajās attiecībās. Var nākties pašam izmēģināt ko jaunu, izvēlēties biznesu pēc savas patikas. Attiecībās valda harmonija un savstarpēja sapratne. Visā meklējiet “zelta vidusceļu” – un tad jūs atradīsit mierinājumu.

 

Zivis – kausu karalis

Zivju dzīvē parādīsies kārtīgs un ietekmīgs cilvēks. No tā ir atkarīga jūsu turpmākā attīstība un panākumi. Šis pavērsiens ir zīme, ka Visums atbalsta jūs it visā. Rūpējieties par sevi un dariet lietas, kas jums sagādā prieku un līdzsvaru.

COMMENTS

Pievienot komentāru