Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim visām zvaigžņu zīmēm

Taro kāršu speciāliste Anna Lazurina izteikusi prognozi Taro kārtīm nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. janvārim.

 

Tas būs periods, kad  noslēpums kļūs skaidrs. Esiet gatavi pārsteigumiem. Aizmirsti noslēpumi atgādinās arī par sevi. Kas sagaida katru zīmi nākamajās septiņās dienās, noskaidroja Abiem.info žurnālisti.

 

 

Auns – Denāriju karalis

Aunam priekšplānā izvirzīsies naudas jautājumi, veiksme un tradīcijas. Nākamajā nedēļā jums nekādā gadījumā nevajadzētu eksperimentēt. Plānojiet savu dzīvi rūpīgi un detalizēti un esiet konsekventi savās darbībās.

 

Vērsis — divi no zobeniem

Vērsim šis ir līdzsvara un partnerības laiks. Partnerattiecības nesīs neticamus panākumus. Taču runa nav par veselu komandu, bet gan par divu cilvēku tandēmu, kas nesīs labumu un augļus. Esiet gatavs kaut ko dot pretī, un, ja kļūdāties, atzīstiet savas kļūdas un maldus.

Lasi arī: Metereoloģe brīdina, ka nākotnē Latvijā regulāri gaidāmas šādas neraksturīgas klimata kataklizmas un parādības

 

Dvīņi – seši denāri

Dvīņu dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni, taču tie būs drīzāk pozitīvi. Īpaši tas attiecas uz naudas lietām. Visticamāk, tas būs sākums pilnīgi jaunam ciklam, kad būs iespējams iegūt atbalstu. Dāsnums tiks pilnībā atmaksāts.

Vēzis – Seši kausi

Vēžiem ir nostalģijas nedēļa. Jūs sāksit atcerēties pagātnes notikumus un cilvēkus, ar kuriem esat pārtraucis sazināties. Tomēr nevajag ilgoties pēc tā, kas ir neatgriezeniski pagājis. Jūtieties brīvi skatīties nākotnē un spert soļus uz priekšu. Tikai tādā veidā jūs varēsit gūt panākumus un pāriet uz jaunu līmeni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru