Mežāži saņems vilinošu piedāvājumu, bet Aunam romantiski impulsi: horoskops 17. janvārim visām zodiaka zīmēm

Otrdiena, 2023. gada 17. janvāris, sāksies spilgti un neaizmirstami. Taču cilvēki būs īpaši emocionāli un atsaucīgi, ko svarīgi ņemt vērā komunikācijas, svarīgu tikšanos un sarunu laikā, konsultē slavenā astroloģe Andžela Perla.

Šī diena nesīs daudz jaunu un perspektīvu ideju, kā arī iedvesmu to īstenošanai. Lielisks laiks sanāksmēm un sarunām.

Lasi arī: Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. janvāra līdz 22. janvārim visām zvaigžņu zīmēm

Tomēr pēc pusdienām esi uzmanīgs finanšu lietu kārtošanā – pastāv liela neveiksmīgas kļūdas iespējamība. Kas sagaida katru zodiaka zīmi šajā dienā, pēc zvaigžņu ekspertes prognozēm, noskaidroja Abiem.info žurnālisti.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šodien jākoncentrējas uz jaunu sakaru, domubiedru un partneru atrašanu. No šīs sadarbības būs atkarīgi Jūsu turpmākā darba rezultāti. Šī diena piemērota savstarpējai sapratnei un dažu konfliktu risināšanai. Darbā jūs varat parādīt neformālas piezīmes.

Nebaidieties būt maigāks un draudzīgāks pret kolēģiem. Varbūt jauna romāna sākums, un iespējams, ka pat darbā. Ja neesi gatavs nopietnām attiecībām, labāk neflirtējiet un neatbildiet uz jums izrādītajām simpātijām. Pretējā gadījumā sajauksiet savu galvu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvai šī diena būs ļoti auglīga. Jūsu apņēmība un neatlaidība, zināšanas un pieredze palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus. Esiet gatavi tam, ka jums būs jātiek galā ar dažām ļoti sarežģītām un grūtām lietām, bet jūs varat tikt galā. Ja jums ir nepieciešams padoms kādā svarīgā jautājumā, jautājiet to draugiem. Nav izslēgtas arī interesantas iepazīšanās, un vakarā iespējams romantisks randiņš.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks šodien būs neatlaidīgs un nesatricināms. Turklāt visu, ko domā, pateiksi tieši sejā, īpaši neuztraucoties, ka tas kādu varētu aizvainot. Turklāt šādu godīgumu un tiešumu mūsdienās ir ne tikai iespējams parādīt, bet arī nepieciešams, lai taisnīgums gūtu virsroku.

Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem diena ir īpaši piemērota randiņiem, attiecību uzsākšanai. Jaunas attiecības būs ļoti daudzsološas un perspektīvas. Būsi romantiski noskaņots un pat atliec visas savas lietas uz rītdienu. Galu galā, šādā noskaņojumā jūs nevarēsit koncentrēties uz kaut ko nopietnu un atbildīgu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par parējām zīmēm

Pievienot komentāru