Autoavārijā bojā gājusi jaunā sporta zvaigzne – viņš mašīnā nebija viens un ir vēl viens upuris

Šodien medijos izskanējusi ziņa par jaunās sporta zvaigznes bojāeju smagā autoavārijā, kurā kopā ar sportistu bojā gāja arī komandas darbiniece. 

 

Džordžijas Universitātes futbolists un personāla darbinieks gājis bojā autoavārijā pēc komandas uzvaras čempionātā sestdien.

Kā ziņoja CNN, postošā autoavārija notikusi agrā svētdienas rītā, aptuveni pulksten 2:45.

Devins Viloks, Džordžijas Universitātes uzbrukuma līnijas un otrā kursa students, devās kopā ar darbinieci Čendleru Lekroju un diviem citiem darbiniekiem tikai dažas stundas pēc piedalīšanās nacionālajā čempionātā ar uzvaru parādi un svinībām Atēnās, Džordžijas štatā.

 


Traģiski, 20 gadus vecais Viloks un 24 gadus vecais LeKroja gāja bojā pēc autoavārijas netālu no UGA universitātes pilsētiņas.

Varas iestādes ziņo, ka automašīna, kurā viņi brauca, ietriecās   elektrības stabos un kokos.

UGA Atlētikas asociācijas paziņojumā ir apstiprināti nāves gadījumi, rakstot: “Visa Džordžijas štata ģimene ir izpostīta pēc futbola studenta-sportista Devina Viloka un futbola personāla locekles Čendleras Lekrojas traģiskā zaudējuma.

“Negadījumā cieta vēl divi futbola programmas dalībnieki. Viņu abu stāvoklis ir stabils, un mēs turpināsim uzraudzīt viņu stāvokli ar medicīnas darbiniekiem.

“Devins un Čendlera bija divi īpaši cilvēki, kuri Džordžijas universitātei, mūsu futbola programmai un mūsu sporta nodaļai nozīmēja tik daudz.”

“Mēs lūdzam ikvienu paturēt savas ģimenes jūsu lūgšanās šajā ļoti grūtajā laikā,” teikts paziņojumā.

UGA Athletic Association saka, ka tā sadarbosies ar savu medicīnas komandu un garīgās veselības un snieguma personālu, lai sniegtu atbalstu saviem darbiniekiem un studentiem-sportistiem pēc sirdi plosošiem zaudējumiem.

CNN ziņo, ka divas pārējās automašīnā esošās personas, kuras vēl nav identificētas, avārijā guvušas ievainojumus, taču viņu stāvoklis ir stabils un viņi atrodas vietējā slimnīcā.

 

Viloks šosezon ir piedalījies visās 15 savas komandas spēlēs, un LeKroja četrus gadus strādāja skolas sporta nodaļā un strādāja par personāla atlases analītiķi, raksta Daily Mail.

UGA galvenais futbola treneris Kērbijs Smārts savā paziņojumā sacījis: “Mēs visi esam salauzti un izpostīti pēc Devina Viloka un Čendleras Lekrojas zaudējumu.

“Devins bija izcils jauneklis visādā ziņā. Viņš vienmēr smaidīja, bija lielisks komandas biedrs un viņu bija prieks trenēt.

“Čendlera bija vērtīga mūsu futbola personāla locekle un katru dienu ienesa neticamu attieksmi un enerģiju. Mēs kopā ar viņu ģimenēm sērojam par šo traģisko zaudējumu un atbalstīsim viņus visos iespējamos veidos.”

Universitātes prezidents Džerijs V. Morheds svētdienas rītā izplatīja šādu paziņojumu: “Mūsu domas un lūgšanas ir ar viņu ģimenēm un draugiem. Mēs arī lūdzam par šajā traģiskajā negadījumā ievainoto pilnīgu atveseļošanos.”

Pēc ziņām fani un tuvinieki ar veltēm pārpludinājuši gan Viloka, gan Lekrojas sociālo tīklu kontus.

 

Pievienot komentāru