Talismani, kas sargās un dāvinās neticamu veiksmi visa 2024. gada garumā: ko izvēlēties katrai zodiaka zīmei?

Foto – Pexels

Ja jums patīk talismani, un jūs no visas sirds ticat to spēkam, ir vērts pievērst uzmanību šiem ieteikumiem. Katrai zodiaka zīmei ir atšķirīgs amulets, kas pasargās cilvēku no sliktām lietām un enerģijām.

Speciālisti atklājuši, kādus talismanus var iegādāties pats sev vai pasniegt kā dāvanu saviem tuvākajiem cilvēkiem – šie amuleti pasargās šajā, Pūķa gadā!

Auns: atslēgu piekariņš putna formā (arī simboliska nozīme – piemēram, spārni), kas atgādinās viņam visa gada garumā par to, ka reizēm lietas ir jātver vieglāk un jājūtas brīvam kā putnam debesīs.

Foto – Latvijas Valsts meži/ Facebook.

Vērsis: piramīda (atslēgu piekariņš, neliela statuete). Tas simbolizē viņa gadu, kas būs kā piramīda – tikai uz augšu!

Dvīņi: aksesuāri sirds formā – atgādinās gan par to, ka, iespējams, tieši šogad var satikt savu otro pusīti, gan to, ka attiecībās pret citiem jābūt atvērtākam un sirsnīgākam.

Vēzis: dažādu ziedu formas – aksesuāros, matu sprādzēs, rotaslietās utt. Ko tas simbolizē? Dzīve ir kā puķe – bez tās kopšanas tā nezied un nesmaržo. Un reizēm, lai tiktu pie rozēm, ir jāiziet cauri ērkšķiem.

Foto – Pexels

Lauva: sarkanas krāsas pildspalva – simbols tam, ka dažkārt dzīvē ir jānovelk sarkanās līnijas.

Lasi vēl: Mīlestības upes un milzīga bagātība: kurām Zodiaka zīmēm neticami veiksies turpmākajos 5 gados?

Jaunava: kāda maza, mīksta rotaļlieta – simbolizē rūpes par sevi, savu ģimeni, par saviem tuvākajiem cilvēkiem. Jābūt vairāk sirsnīgam un atvērtam!

Svari: eņģelis vai kādi simboli, kas atgādina par eņģeļiem, piemēram, spārni. Atgādinās to, ka reizēm dzīvē nevajag pārlieku riskēt un ka katram no mums ir savs eņģelis, tikai jāprot viņu ieraudzīt.

Foto – Pexels

Skorpions: zivs simbols vai kaut kas tematisks – jūra, viļņi utt. Kāpēc zivs? Jo beidzot varēs justies kā “zivs ūdenī” tajā, ko Skorpions šogad grasās darīt!

Strēlnieks: rokassprādze, auskari vai atslēgu piekariņš ar zaļas krāsas akmentiņiem. Zaļā krāsa – šogad ir Pūķa krāsa, un tā sargās Strēlnieku no visām likstām.

Mežāzis: pūķis kā atslēgu piekariņš vai neliela figūriņa. Mežāžiem šogad jācenšas sadraudzēties ar šī gada saimnieku, un tad viss notiks pats par sevi!

Foto – Pexels

Ūdensvīrs: grāmata – jo vairāk ir jādomā ir par sevi, savu labsajūtu un atpūtu.

Zivis: apaļas formas kulons – jo dzīve ir kā aplis – pēc būtības tā iet uz riņķi, jāprot tajā nezaudēt cerību un neapstāties, lai kas arī notiktu.

Pievienot komentāru