Persiku pūka. Kā valkāt 2024. gada modīgāko krāsu

Krāsa Peach Fuzz jeb Persiku pūka ir Dieva dāvana radošajiem cilvēkiem, dizaineriem un modes entuziastiem.

Peach Fuzz – atzīta par 2024. gada modīgāko krāsu. To noteica Pantone krāsu institūts. Bet kā to valkāt un kur tieši tā būs piemērota šogad, stāsta stiliste Elīza Gan.

Kā apvienot Peach Fuzz ar citām krāsām un lietām

Persiku krāsa, jo īpaši Peach Fuzz tonī, ir īsts dārgakmens jebkuram stilam un interjeram.

Šim tonim piemīt unikāla spēja radīt siltuma un komforta atmosfēru, vienlaikus draudzējoties ne tikai ar siltās paletes krāsām, bet arī ar aukstajām.

Persiku krāsas izmantošana apģērbā rada maiguma un svaiguma tēlu. Maigums atklāsies ar baltiem, dzelteniem, sarkaniem toņiem, bet svaigums – ar ziliem, pelēkiem, brūniem un violetiem toņiem.

Grims

Nav iespējams ignorēt faktu, ka Peach Fuzz krāsa organiski ienāks gan pamata grima, gan svinīgāka vai pat lietišķa grima krāsu paletē.

Grima un persiku krāsas kombinācija ir piemērotāka, ja ir mērķis atsvaidzināt savu izskatu. Tā ir arī ideāla krāsa vasaras vieglajam grimam maigos toņos.

Ēnas, lūpu krāsas, sārtumi, spīdumi un izgaismotāji – tas viss harmoniski papildinās kosmētikas somiņu sievietei ar jebkuru acu un matu krāsu, galvenais ir atrast vienādu toni, un jūsu grims atmirdzēs jaunās krāsās.

Persiku toņu palete ir patiešām bagātīga, tāpēc gan brūno acu īpašniecēm, gan zilo un zaļo acu īpašniecēm vienkārši jāatrod īstais persiku tonis.

Lasi vēl: Foreles vīnā: ātra un interesanta recepte

Ko nozīmē krāsas vieglums un miers

Peach Fuz krāsa ir kā Dieva dāvana radošiem cilvēkiem, dizaineriem un modes entuziastiem.

Nav brīnums, ka tā tika izvēlēta par gada krāsu, jo tā spēja radīt viegluma un miera sajūtu ir kaut kas tāds, kas pasaules notikumu virpulī, kas mūs pārsteidz katru dienu, ir nepieciešams ikvienam.

 

Leave a Comment