Ātri un viegli pagatavojamās gardās un plānās šokolādes pankūkas

Masļeņica ir lielisks laiks, lai izbaudītu gardas pankūkas, un mums vēl ir dažas dienas, lai to izdarītu!

Ja meklējat jaunu pankūku recepti, ko izmēģināt, es jums piedāvāju šokolādes pankūku recepti, kuru daudzie komentāri liecina, ka esat gaidījuši ar nepacietību.

Šīs pankūkas ir plānas un trauslas, ar bagātīgu šokolādes garšu, kas padara tās par īstu baudījumu. Tieši šī iemesla dēļ tās lieliski garšo ar putukrējumu, augļiem vai ogām.

Šokolādes pankūku gatavošana ir pavisam vienkārša, un, ja jums patīk šokolāde, šī recepte būs īsts atklājums.

Šīs pankūkas varēsiet pasniegt kā desertu vai īpašu brokastu ēdienu, kas priecēs ne tikai jūs, bet arī jūsu ģimenes locekļus un draugus. Ja vēl neesat pamēģinājuši šīs izcilās šokolādes pankūkas, tagad ir īstais brīdis to izdarīt!

Sastāvdaļas 14 gabaliņiem : Fonds šokolāde (60% kakao) 80 grami kakao pulveris 1 ēd.k. pienu 500 ml. kviešu milti 140 grami liela ola 2 gab. pūdercukurs 2 ēd.k. sviests 50 grami konjaks 3 ēd.k. šķipsniņa sāls putukrējums un ogas pasniegšanai

Ēdienu gatavošanas recepte : Izkausējiet šokolādi un sviestu ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.

Izsijā miltus ar kakao, sāli un pūdercukuru.

Pamazām pievieno pienu un olas, samīca viendabīgu mīklu bez kunkuļiem.

Pirms sākat pagatavot šokolādes pankūkas, ir svarīgi pienācīgi sagatavot mīklu. Sāciet, pievienojot izkausētu šokolādi un sviestu, kurus rūpīgi sajauciet, līdz iegūstat vienmērīgu un gludu maisījumu. Pēc tam ielejiet konjaku, kas ne tikai piešķirs papildus aromātu, bet arī palīdzēs iegūt vēl bagātāku garšu. Turpiniet maisīt, līdz visas sastāvdaļas pilnībā sajaucas un masa kļūst viendabīga.

Ja vēlaties iegūt ideālas pankūkas, pārliecinieties, ka mīkla ir pilnīgi gluda un bez jebkādiem gabaliņiem. Pateicoties šādai sagatavošanas metodei, jūsu pankūkas būs ne tikai garšīgas, bet arī ar patīkamu, maigu tekstūru. Kad mīkla ir gatava, varat sākt cepšanas procesu un drīz vien baudīt šos izsmalcinātos gardumus.

Pārklājiet trauku ar vāku un atstājiet apmēram stundu. Pēc tam pankūkas cep viegli ietaukotā pannā.

Pasniedz ar putukrējumu un augļiem. Var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Leave a Comment