Strēlniekam labi piedāvājumi, bet Ūdensvīram – harmonija; Pāvela Globas dienas horoskops 15. septembrim

Piektdien, 2023. gada 15. septembrī, cilvēki būs maksimāli objektīvi un spēs izdarīt objektīvus vērtējumus un secinājumus. Tā ir lieliska iespēja noteikt prioritātes un plānot tuvāko nākotni.

Visbeidzot, ja jūs ar kaut ko savā dzīvē neesat apmierināts, šis ir ideāls laiks, lai visu mainītu uz labo pusi – tas ir tikai jūsu spēkos. Šādu šīs dienas raksturojumu sniedza slavenais astrologs Pāvels Globa, kurš iesniedza prognozi katrai zodiaka zīmei. Informāciju apkopoja informācijas portāla ftimes.ru žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Šajā dienā radošos Aunus gaida īpaši panākumi. Tu viegli realizēsi savu potenciālu, realizēsi visas savas drosmīgākās idejas un ieceres. Sāc remontēt savu mājokli, veikt pārkārtošanu. Visi pirkumi būs veiksmīgi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsim ir labvēlīga diena, lai iesaistītos komercdarbībā. Neriskē jautājumos, kas saistīti ar naudu, jo iespējami zaudējumi un bojājumi. Neesiet impulsīvi un nesteidzieties, nepieņemiet lēmumus steigā. Parādi pacietību attiecībās ar ģimeni un draugiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šī diena Dvīņiem būs diezgan pretrunīga. No vienas puses, tu būsi labākajā formā, saņemsi daudz ienesīgu biznesa piedāvājumu, veiksmīgi noslēgsi darījumus un nodarbosi ar jauniem hobijiem. Pateicoties savam šarmam, tu piesaistīsi cilvēkus. Tomēr nepārvērtē savas spējas un necenties rīkoties ekstravaganti – tas radīs kļūdas un problēmas.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem ir pietiekami viegli gūt panākumus un paveikt lietas, kas iepriekš šķita neiespējamas. Iespējams, ka jūs finansiāli atbalstīs ģimene un draugi. Esi savākts un pareizi sadali savu enerģiju un akcentus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šajā dienā veiksmīgi īstenos savas idejas un ieceres. Tomēr dariet tikai to, ko jūs labi pārzināt un orientēties. Pateicoties emocionālajam pacēlumam, tu spēsi parādīt savus talantus un lietišķo asumu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas šajā dienā var iesaistīties komercdarbībā, iepirkšanās un tirdzniecības darījumos. Nezaudē iniciatīvu, esi pārliecinošs un apņēmīgs, un tu sasniegsi visus vēlamos rezultātus. Dienas otro pusi pavadiet mierīgi, esiet uzmanīgi: ģimenē var rasties konflikti. Tāpēc paturi sevi kontrolē un paspēsiet klusēt “karstākajā” brīdī.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem var un vajag nodarboties arī ar komerciālām lietām. Šī ir auras stiprināšanas diena, absolūtas iespējas sasniegt savus mērķus un parādīt savu lietišķo asumu. Tomēr esi modrs: kāds mēģinās tevi apkrāpt finanšu lietās. Visbeidzot, tev nevajadzētu parādīties publiskās vietās un izvairīties no pūļiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Šī diena būs ļoti labvēlīga tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar radošo darbību vai studijām. Šis ir labu ziņu un pārliecinošas virzības uz saviem mērķiem laiks. Nevajag steigties un riskēt. Realizējiet savus sapņus lēnām un pārliecinoši.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šajā dienā saņems labvēlīgus darījumu piedāvājumus no partneriem. Tie palīdzēs tev gūt finansiālus panākumus. Šis ir ambiciozu un spēcīgu centienu piepildīšanās laiks, sekmīga sen iecerēto plānu īstenošana. Visos drosmīgākajos centienos jūs atbalstīs ietekmīgi cilvēki.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šajā dienā būs augsts dzīves potenciāls. Esi ieinteresēts biznesā, izrādīsi aktivitāti un iniciatīvu, pārliecināšanas dāvanu un radošus talantus – un savā darbībā gūsi lieliskus panākumus. Šajā dienā liktenis tev dāvās finansiālu veiksmi un veiksmīgus pirkumus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem būs harmonijas, labu attiecību ar apkārtējiem, savstarpēju romantisku jūtu diena. Tevi pārņems absolūts esības prieks. Šī ir lieliska diena karjeras mērķu sasniegšanai, kontaktiem ar valsts iestādēm un sabiedriskajām organizācijām. Neignorē savas spontānās idejas – nekavējoties ķeries pie to īstenošanas. Tās izrādīsies prioritāras un ienesīgas.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Astrologi iesaka Zivīm aktīvi cīnīties par savu vietu zem saules un aizstāvēt savus principus. Izrādīsies, ka visa pasaule būs noskaņota pret tevi, un, ja dienas pirmajā pusē dzīve ritēs vairāk vai mazāk mierīgi, tad pēcpusdienā vari kļūdīties darbā, nonākt sarežģītās situācijās, atdot visus savus spēkus un enerģiju, lai atrisinātu problēmjautājumus. Lai mazinātu šīs dienas negatīvismu, tev jābūt savaldīgākam un kritiski jāizvērtē sava rīcība.

Leave a Comment