5 paši modernākie rudens sezonas matu griezumi

Modes pasaule nepārtraukti mainās, un, ja vēlaties būt tendencē, šis materiāls ir domāts tieši jums!

Šodien mēs jums pastāstīsim par šīs sezonas galvenajām modes tendencēm frizūru pasaulē.

Šagija griezums – brīva krituma viļņaini, nevienādi mati

Šīs frizūras nosaukums runā pats par sevi. No 70. gadiem pie mums atgriezusies neuzmanīgu, nevienmērīgu matu griezumu mode. Šī frizūra ir piemērota meitenēm, kuras vēlas radīt apjomu. Pateicoties nevienmērīgajam garumam, mati izskatās kuplāki.

Sānu čolka

Taisnas, biezas čolkas ir pagātnē. Tagad aktuālas ir retāk sastopamās iegarenās čolkas, kas sadalās divās pusēs. Šis stils ir kļuvis ļoti populārs, un sānu čolka neaizsedz pieri un uzacis, bet, gluži pretēji, koriģē sejas ovālu.

Bobs

Taisnais bobs līdz zodam ir atkal modē. Tas ir īpaši piemērots meitenēm ar šauru sejas ovālu, jo nesaīsina seju, bet izceļ tās formu.

Piksija griezums

Piksija griezums ir lieliska izvēle drosmīgām un pārliecinātām meitenēm. Šis īsais matu griezums piešķir matiem apjomu, pateicoties vairākām kārtām, un atbrīvo no garas matu ieveidošanas ikdienā.

Lasi vēl: 5 rudens trendi, kas var gan padarīt jaunāku, gan likt izskatīties vecmodīgi

Pagarinātais karē

Ja neesi gatava pēkšņi pāriet uz īsiem matu griezumiem, tad šis stils ir domāts tieši tev. Garais karē tieši zem pleciem ir ļoti populārs šīs sezonas matu griezums. Tam ir daudz variāciju, un jūs varat viegli atrast sev piemērotu stilu. Šo frizūru var veidot ar vienmērīgu griezumu vai ar nevienmērīgu garumu. Turklāt to var veiksmīgi kombinēt ar garu sānu čolku.

 

Leave a Comment