Spass 2024. gadā: Medus, Ābolu un Riekstu – dienas, kad būs iespēja iegūt laimi savā dzīvē un palielināt veiksmi!

Ābolu Spass: pirmdiena, 19. augusts

Ābolu Spass ir smaržīgo ābolu vākšanas, to iesvētīšanas baznīcā un gardu gardumu gatavošanas laiks. Tradicionāli ticīgie katru dienu ēd svētītos augļus, lai stiprinātu savu veselību un imunitāti pirms aukstā laika iestāšanās.

Ticējums vēsta, ka āboliem Spasa dienā piemīt īpašas īpašības, kas var piesaistīt dzīvē labklājību, laimi un mīlestību.

Ābolu Spasa dienā baznīcās notiek dievkalpojumi, kuru laikā tiek lasīts evaņģēlijs un ticīgajiem tiek atgādināts par notikušo Tabora kalnā. Gavēnis turpinās, tāpēc cilvēki cenšas neēst dzīvnieku izcelsmes produktus.

Riekstu Spass: ceturtdiena, 29. augusts

Pabeidz Spasu sēriju Riekstu vai Maizes Spass. Tas nozīmē, ka atveras meža dāvanu kolekcija: rieksti, sēnes, ogas. Rieksti tiek ņemti līdzi arī uz baznīcu, lai svētītu jaunās ražas augļus un baudītu sulīgos kodolus.

Lasi vēl: Tamāra Globa prognozē šīm zvaigžņu zīmēm augustā interesantus notikumus saistībā ar naudu un veiksmi

Šajā dienā tiek svinēti Kristus Pestītāja ikonas, kas nav izgatavota ar rokām, nodošanas baznīcas svētki. Ticīgie lūdz Augstāko spēku labklājību un aizsardzību no visām nepatikšanām. Debesīs uzņemšanas gavēnis beidzas, tāpēc ticīgie klāj galdus un svin svētkus kopā ar ģimeni.

Pēdējā Spasa svinēšana ir lielisks laiks, lai to pavadītu patīkamā sabiedrībā, baudītu našķus un rastu sirdsmieru. Neaizmirstiet par savstarpējo palīdzību, kas stiprina attiecības un palīdz garīgai izaugsmei.

Augusts ir brīnišķīgu svētku laiks, kurā ikviens var attīrīties garīgi, rast harmoniju ģimenē un uzsākt ceļu uz laimi. Svinīgo dievkalpojumu apmeklēšana palīdzēs stiprināt jūsu ticību un attīrīt dvēseles no negatīvisma.

Leave a Comment