Kā pārdzīvot retrogrādo Merkuriju: saraksts ar to, ko drīkst un ko nedrīkst darīt šajā periodā

Retrogrādais Merkurs – šis viltīgais astronomiskais triks, kas it kā radīts, lai nevajadzīgi satraumētu mūsu nervus. Kā pārdzīvot bīstamo periodu  pastāstīs portāla Abiem eksperti. 

Kādas briesmas rada retrogrādais Merkurijs

Šķiet, ka tās sākumu pavada noslēpumains čukstus: “Esi uzmanīgs, neaizmirsti, ka viss var aiziet greizi!”. Un, kamēr prāts cenšas mūs pārliecināt, ka tas ir tikai mīts, mūsu sirds ir gatava to pieņemt kā attaisnojumu visām dzīves neveiksmēm.

Sākot ar negaidīti sabojātu telefonu un beidzot ar strīdiem ar draugu – šķiet, ka visu, kas neizdodas, ir sagatavojusi šī mazā planēta, kas ir nolēmusi “atlauzties”.

Un, ja retrogrādais Merkurs jau pats par sevi rada nelielu paniku, tad tā atrašanās Jaunavas zīmē pat vislīdzsvarotākos no mums var pārvērst par īstiem perfekcionistiem uz nervu sabrukuma robežas. Jaunava ir zīme, kas ir apsēsta ar kārtību un detaļām, un, kad Merkurs šajā zvaigznājā sāk traucēties, viss, kas parasti iet gludi, pēkšņi sāk slīdēt.

Rūpīgi sastādīti plāni sabrūk kā kāršu namiņi, un ierastās pārliecības par savām spējām vietā rodas sajūta, ka viss ir ārpus kontroles.

Retrogrādais Merkurs Jaunavā

Taču runa nav tikai par traucējumiem un kavēšanos. Retrogrādais Merkurs Jaunavā var pēkšņi atmodināt mūsos pārmērīgu paškritiskumu. Šajā periodā mēs sākam iedziļināties savos lēmumos, pārskatot tos simtiem reižu, atrodot sīkas nepilnības un šaubas tur, kur to iepriekš nebija.

Iekšējais kritiķis pēkšņi var kļūt par galveno balsi jūsu galvā, liekot pārskatīt un pārveidot pat visnenozīmīgākos savas dzīves aspektus.

Pievienojiet tam ikdienas dzīves haosu un iespējamās veselības problēmas – Jaunava pārvalda arī šīs jomas. Pēkšņi tava ikdienas rutīna sāk sabrukt: tavi iecienītie rīta rituāli iet zudībā, un tavi dienas plāni sabrūk negaidītu apstākļu uzplūdā.

Taču ir arī pozitīvs aspekts – šis ir īstais laiks, lai pārskatītu savus ieradumus un veiktu korekcijas, kas jau sen bija jāveic. Elastība un gatavība mainīties būs tavi labākie sabiedrotie šajā periodā.

Tāpēc, ja jums šķiet, ka dzīve ir apstājusies vai, gluži pretēji, virpuļo mazu, bet kaitinošu problēmu virpulī, – nesteidzieties vainot sevi. Iespējams, tas ir tikai retrogrādais Merkurs, kas ir nolēmis jūsu pasaulē sarīkot nelielu “nelaimi”.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu , kurām zīmēm jābūt visuzmanīgākajām

Leave a Comment