Kā pārdzīvot retrogrādo Merkuriju: saraksts ar to, ko drīkst un ko nedrīkst darīt šajā periodā

Kuru retrogrādais Merkurs ietekmēs vairāk?

Retrogrādais Merkurs ir kā noslēpumains haosa diriģents, kurš ar īpašu dedzību vicina savu zizli, ieejot Jaunavas zīmē. Šis periods būs īsts pārbaudījums tiem, kuri pieraduši pie kārtības, skaidrības un perfektas lietu sakārtošanas.

Īpaši spēcīgi Merkura  “deju” izjutīs tie, kas atrodas Jaunavas zīmē, kuriem viss augusta mēnesis var pārvērsties šaubu, divkāršu pārbaužu un sevis graušanas maratonā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas, sagatavojies! Tavs asais analītiskais prāts un mīlestība pret detaļām var kļūt nekontrolējama. Katrs defekts, katrs sīkums šķitīs nozīmīgs, izraisot trauksmes un perfekcionisma vilni. Esi gatavs, ka tavi ierastie darba un organizēšanas veidi pēkšņi var sākt izgāzties. Iespējams, tā ir zīme, ka vajadzētu mazliet atlaist grožus un ļaut sev būt mazāk kritiskam.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi, Merkurs, tavs planētas patrons, tev sagādās mīklu komunikācijas jomā. Tur, kur vārdi parasti plūst viegli, var rasties pārpratumi un neskaidrības. Esi uzmanīgāks pret saviem vārdiem un rīcību – tieši mazas kļūdas var novest pie lieliem pārpratumiem.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki, šis periods jums var būt iekšējo konfliktu un pretrunu laiks. Merkurs opozīcijā tavai zīmei liks tev pārdomāt savus uzskatus un pārskatīt savu pieeju dzīvei. Esi gatavs, ka dažas tavas idejas un principi var tikt apdraudēti.

 

Ko nedarīt līdz 28. augustam

Šajā periodā, no 5. līdz 28. augustam, ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību introspekcijai un pārdomām. Pārlūkojiet savas vecās idejas un projektus – iespējams, ir pienācis laiks dot tiem otru dzīvi. Pārliecinies, ka visi dokumenti un līgumi ir pārbaudīti līdz sīkākajām detaļām, jo tieši šīs nianses var būt negaidītu problēmu avots.

Taču atcerieties, ka vislabākais, ko jūs varat darīt šajā laikā, ir izvairīties no pārsteidzīgiem lēmumiem un jauniem sākumiem. Ļaujiet šim periodam kļūt par laiku, kad jūs pabeigsiet vecās lietas, sakārtosiet lietas un strādāsiet iekšēji.

Un, ja tomēr nolemsi doties ceļojumā, esi gatavs neparedzamiem likteņa pavērsieniem. Retrogrādajam Merkurijam patīk sagādāt pārsteigumus, bet kas saka, ka tiem jābūt sliktiem?

Leave a Comment