Aunam būs daudzas rūpes, bet Svariem viss izdodies lieliski; Globas dienas prognoze 10. augustam visām zīmēm

Sestdiena, 2024. gada 10. augusts, solās būt pozitīva diena, liecina slavenā eksperta Pāvela Globas prognozes. Tomēr viņš brīdina par iespējamām grūtībām darbā, kuras tomēr var pārvarēt.

Galvenais – šķēršļu priekšā nav jākrīt panikā un jāsaglabā iekšējais līdzsvars. Portāla Abiem žurnālisti apkopoja Globas prognozi katrai zvaigžņu zīmei.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šajā dienā saskarsies ar daudzām rūpēm un nepatikšanām. Eksperts tev iesaka būt īpaši uzmanīgam, komunicējot ar citiem, lai neteiktu kaut ko tādu, kas varētu tikt nepareizi interpretēts vai uztverts citādi, nekā tu esi plānojis.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vēršiem otrdiena izrādīsies produktīva un darbīga. Eksperts iesaka veltīt laiku sportam, veiksmīgas būs tikšanās ar draugiem un ģimenes vakariņas.

Lasi arī: Lielā Marsa un Jupitera konjunkcija 14. augustā: tā būtiski mainīs trīs zīmju dzīvi

 

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem šajā dienā būs lieliskas izredzes. Svarīgi ir pareizi pielāgot savus plānus un apņēmīgi tos īstenot. Dienas otrajā pusē tev rūpīgi jāuzrauga sava pašsajūta.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem diena aizritēs diezgan raiti, bez īpašiem notikumiem vai grandiozām pārmaiņām. Esi gatavs iespējamām problēmām ar priekšniecību un kolēģiem. Tomēr personīgo attiecību jomā tevi gaida veiksme.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šajā dienā vajadzētu izvairīties no iepirkšanās, jo iespējamas ģimenes nepatikšanas un sadzīves problēmas. Svarīgi paļauties tikai uz sevi, lai tiktu galā ar grūtībām.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vajadzētu būt piesardzīgām, pieņemot lēmumus un plānojot. Pastāv risks izdarīt nepareizus secinājumus un izdarīt nepareizu izvēli, kas var būtiski ietekmēt tavu nākotni. Centies veidot harmonisku komunikāciju ar ietekmīgiem cilvēkiem, kuru palīdzība tev varētu būt nepieciešama nākotnē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment