Lielā Marsa un Jupitera konjunkcija 14. augustā: tā būtiski mainīs trīs zīmju dzīvi

 

Augusts patiešām ir aktīvs astroloģisko notikumu mēnesis, un 14. augusts nebūs izņēmums. Šajā dienā pasaule pieredzēs retu un aizraujošu divu spēcīgu planētu – Marsa un Jupitera – konjunkciju.

Šī astronomiskā parādība nenotiek bieži, un tās ietekme būs jūtama visu mēnesi. Ir pienācis laiks sagatavoties enerģijas un iespēju vilnim, ko nesīs šī kosmiskā savienība. Portāls ftimes.ru noskaidroja, kas tieši mūs gaida, ar  ekspertes un gaišreģes Gaļinas Janko palīdzību.

Marss un Jupiters: leģendāra enerģiju saplūšana

Marss, kas pazīstams kā darbības un spēka planēta, simbolizē mūsu iekšējo impulsu un apņēmību. Tā ietekmē mēs varam sajust spēcīgu drosmes uzplūdumu, vēlmi uzņemties jaunus projektus un pārliecību par savām spējām. Šis asteroīds pārvalda fizisko aktivitāti, vēlmi uzvarēt un mūsu spēju cīnīties par saviem ideāliem.

– “Marss dod mums ne tikai apņēmību, bet arī spēku pārvarēt šķēršļus,” skaidro Gaļina Janko. – Tas ir periods, kad mēs jūtam, ka varam gāzt kalnus, ja nepieciešams, lai sasniegtu savu mērķi.”

Jupiters, lielākā planēta Saules sistēmā, darbojas kā izaugsmes, gudrības un labklājības iemiesojums. Tas ienes veiksmi mūsu dzīvē, paplašina mūsu redzesloku un palīdz mums tiekties pēc augstākiem ideāliem. Jupiters ir planēta, kas veicina mācīšanos, ceļošanu un dzīves jēgas meklējumus.

– “Jupitera ietekmē mēs tiecamies pēc zināšanām un garīgās izaugsmes,” turpina Janko. – Jupitera enerģija veicina mūsu vēlmi rīkoties labāk, atver mūs jaunām iespējām un palīdz mums veidot optimistisku skatu uz nākotni.”

“Jupitera enerģija veicina mūsu vēlmi rīkoties labāk, atver mūs jaunām iespējām un palīdz mums veidot optimistisku skatu uz nākotni.

Lasi arī: Ceļošana divatā. 6 lietas, kas jums jāzina, lai brīvdienas būtu izdevušās un bez strīdiem

Kosmiskā savienība: kas mūs sagaida

Kad Marss un Jupiters satiekas, veidojas unikāla astroloģiska konfigurācija, kas apvieno abu planētu enerģiju un ambīcijas. Šī saplūšana ir spēcīgs impulss rīcībai, kas dos mums iespēju īstenot savus sapņus un ambīcijas. Iespējas, kas pavērsies šajā periodā, būs neticami daudzsološas un veicinās gan personīgo, gan profesionālo izaugsmi.

Šajā kosmiskajā savienībā mēs varam sajust īpaši spēcīgu motivācijas un pārliecības uzplūdumu. Ir svarīgi izmantot šo brīdi, lai uzsāktu jaunus centienus, uzlabotu esošos projektus un aktīvi sasniegtu mērķus. Šī astronomiskā notikuma ietekmē tu vari atrast jaunus ceļus uz panākumiem, kas iepriekš nebija zināmi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kuras zīmes skars gaidāmā pārmaiņas

Leave a Comment