Spānijas Pasaules kausa varone Karmona pēc fināla uzzina par tēva nāvi

Spānijas izlases kapteine un Pasaules kausa finālturnīra varone Olga Karmona pēc spēles uzzināja, ka viņas tēvs ir miris, svētdien paziņoja Spānijas Futbola federācija (RFEF).

Karmona 29. minūtē guva vārtus, lai Spānija uzvarētu Angliju ar 1:0 un nodrošinātu savu pirmo Pasaules kausa titulu sieviešu futbolā.

“RFEF ar dziļu nožēlu paziņo par Olgas Karmonas tēva nāvi. Futboliste uzzināja šo skumjo ziņu pēc Pasaules kausa finālspēles,” sociālajos tīklos paziņoja Spānijas Futbola federācija.

“Mēs sūtām visdziļāko apskāvienu Olgai un viņas ģimenei dziļu skumju brīdī. Mēs tevi mīlam, Olga, tu esi Spānijas futbola vēsture.”

RFEF pārstāvis aģentūrai “Reuters” pavēstīja, ka Karmonas tēvs cīnījās ar ilgstošu slimību un piektdien nomira.

Kā vēsta Spānijas plašsaziņas līdzeklis Relevo, Karmonas ģimene un draugi nolēma viņai par to nestāstīt, lai viņa varētu koncentrēties uz svarīgāko spēli savā dzīvē.

Karmonas māte un brāļi Pasaules kausa izcīņas grupu turnīra laikā devās uz Jaunzēlandi, bet pēc tam steigšus atgriezās Spānijā. Viņi sestdien ieradās Austrālijā, lai atbalstītu Madrides “Real” aizsardzi finālturnīrā.

Leave a Comment