Neimāra debija jaunajā klubā var pamatīgi aizkavēties; Izklāstam visu kas zināmss

Brazīliešu uzbrucējs Neimars traumas dēļ var nākties gaidīt līdz septembrim, lai debitētu Saūda Arābijas kluba “Al-Hilal” sastāvā, paziņoja treneris Horhe Žezus.

Neimars pagājušajā otrdienā pievienojās “Al-Hilal” komandai no Parīzes “Saint Germain”, noslēdzot divu gadu līgumu, kas, pēc franču laikraksta “L’Equipe” teiktā, 31 gadus vecajam futbolistam varētu atnest 160 miljonus eiro (174 miljonus ASV dolāru).

“Neimars ir inovatīvs un radošs spēlētājs, viņš palīdzēs mums pilnveidoties, taču šobrīd viņam ir neliels savainojums, un es nezinu, kad viņš atgriezīsies. Iespējams, viņš būs gatavs septembra vidū,” pēc sagaidīšanas ceremonijas 60 000 skatītāju klātbūtnē Karaļa Fahda starptautiskajā stadionā sestdien teica Žezus.

Pirms bijušā “Barcelona” zvaigzne noskatījās, kā viņa jaunā komanda cīnās neizšķirti 1:1 ar “Al-Fayha”, virs “Al-Hilal” mājas laukuma lidoja droni un uzrakstīja “Neymar is Blue”.

Arī “Al-Hilal” treneris Žezess pauda pārsteigumu par Neimara iekļaušanu Brazīlijas izlases sastāvā divām Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm nākamajā mēnesī.

“Es nezinu, kā Brazīlijas izlase (varēja) viņu izsaukt, viņš nav gatavs,” sacīja Žezus.

Neimars Brazīlijas izlasē nav spēlējis kopš pagājušā gada Pasaules kausa izcīņas, jo atveseļojas no februārī gūtās potītes traumas, taču viņš ir iekļauts sastāvā Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Bolīviju 8. septembrī un Peru četras dienas vēlāk.

Leave a Comment