Smieklīgi padomi par attiecībām: 10 smieklīgi iepazīšanās padomi, kurus varat izmantot

6. Nekad neej gulēt dusmīgs

Dažreiz slikti padomi par attiecībām un smieklīgi skaidrojumi ir ļoti vienkārši, un dažreiz jums par tiem ir patiešām jāpadomā. Ņemiet vērā šo populāro attiecību padomu, piemēram: “Nekad neejiet gulēt dusmīgs.”

Tas nozīmē, ka jums ir jāatrisina strīds pirms gulētiešanas, jāsamierinās, jāapskauj un jānoskūpsta vienam otru un jāiet gulēt tikpat iemīlējušies kā pirms strīda.

Tomēr dzīvē viss ne vienmēr ir tik vienkārši. Tātad, kāds ir nākamais labākais risinājums? Vienkārši uzvariet strīdā iepriekš.

7. Atrodiet kādu, kas ir saderīgs

Attiecību žurnālisti un terapeiti bieži saka, ka labas attiecības ir tikai komunikācija. Bet kā ir ar tiem laikiem, kad jūs nemaz nevēlaties sazināties, lai gan jūs nemaz neesat viens uz otru dusmīgi un vienkārši neesat pasaules sabiedriskākie cilvēki?

Smieklīgs iepazīšanās padoms, ko varam sniegt šajā situācijā, ir atrast kādu, kurš ir tikpat antisociāls kā jūs. Tādā veidā jūs nejutīsit spiedienu iesaistīties sociālās situācijās un varēsit vienkārši izbaudīt viens otra kompāniju, neizjūtot nepieciešamību visu laiku sazināties mutiski.

8. Ar ko piezemēties?

Ja līdz noteiktam vecumam neesat atradis partneri, jūs sākat domāt: “Varbūt man vajadzētu samierināties ar kādu, kurš jau kādu laiku man ir pievērsis uzmanību?” Šī nav sliktākā stratēģija, taču galu galā noteikums, kas jums jāievēro, ir vienkāršs.

Samierinieties nevis ar cilvēku, ar kuru varat iedomāties, ka dzīvojat kopā, bet gan ar cilvēku, bez kura jūs absolūti nevarat iedomāties sevi dzīvot.

9. Cīņa par naudu

Nauda ir viens no biežākajiem pāru strīdu iemesliem. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par naudas pelnīšanu, naudas tērēšanu, lielu pirkumu veikšanu, uzkrājumiem vai jebkuru citu ar naudu saistītu jautājumu, nauda ir daudzu argumentu stūrakmens.

Tomēr, ja tā padomā, strīdēties par naudu nav lielas jēgas. Jūs varat pavadīt stundas vai pat dienas, lai apspriestu šo tēmu, bet naudas summa jūsu bankas kontā nemainīsies pat ne mirkli.

Lasi vēl: Labākās “Naudas dienas” zvaigžņu zīmēm pavasarī – šajās dienās nauda var teju krist “no debesīm”

10. Vienkārši esi tu pats, bet ar vienu nosacījumu

“Esi pats” nav universāls iepazīšanās padoms — jūs varat dzirdēt to sakām ikvienam jebkurā vecumā un jebkurā situācijā. Tomēr tas attiecas arī uz attiecībām, bet ar vienu nosacījumu.

Būt pašam ir lieliski, un jums nevienam nav jāmaina sava personība, taču, ja jūsu personība nav tik laba, jums tā noteikti ir jāmaina.

Pievienot komentāru