Sievieti lidojumā pieķer barojam ar krūti savu bezspalvaino kaķi

Sieviete, veicot lidojumu ar aviokompāniju “Delta”, lidojuma laikā tika pieķerta, barojot ar krūti savu bezspalvaino kaķi. Aviokompānijas darbinieki sašutuši par radušos situāciju.

Neidentificēta sieviete lidoja no Sirakūzām, Ņujorkā, uz Atlantu, GA, kur viņa tika pieķerta lidmašīnā barojam ar krūti savu kaķi. Stjuarte viņai vairākkārt lika apstāties un ievietot kaķi atpakaļ būrī, tomēr sieviete atteicās.

Izmantojot gaisa kuģu sakaru adresācijas un ziņošanas sistēmu, tika nosūtīts ziņojums, lai brīdinātu Delta apkalpi Atlantā, ka pasažieris 13A sēdvietā “baro kaķi ar krūti un neliks kaķi atpakaļ bagāžā pēc [stjuartes] pieprasījuma”.

Ziņojumu dēļa fotogrāfija tika atrasta vietnē Reddit, un autors Riks Vilsons to ievietoja vietnē Twitter.

Stjuarte Ainslija Elizabete, kas atradās uz klāja incidenta laikā, savā TikTok profilā pastāstīja vairāk par notikušo incidentu.

“Šai sievietei bija viens no tiem kaķiem bez apmatojuma, kas bija ietīts segā, lai tas izskatītos pēc mazuļa,” viņa sacīja. “Viņas krekls bija uzvilkts, un viņa mēģināja panākt, lai kaķis aizķeras, un viņa nelika kaķi atpakaļ pārvadāšanas vietā.”

Elizabete citā video atklāja, ka tajā iesaistījās apsardze. Tomēr viņa nav pārliecināta par to, kas notika ar sievieti un viņas kaķi, kad lidmašīna nolaidās Atlantā.

Lasi vēl: VIDEO Vingrotāja “pārņem” internetu ar savu iespaidīgo priekšnesumu

Delta darbinieks, kurš nosūtīja ziņojumu, arī pieprasīja, lai Delta Red Coat komanda aizturētu sievieti, tiklīdz viņi nokļuvuši zemē. Red Coats ir “elitāri lidostas klientu apkalpošanas eksperti, kurus var atpazīt pēc viņu spilgti sarkanajiem mēteļiem. Viņi ir īpaši apmācīti, lai risinātu klientu problēmas uz vietas,” teikts Delta tīmekļa vietnē.

Aviokompānijas tīmekļa vietnē ir arī izklāstīta tās politika attiecībā uz sievietēm, kas baro bērnus ar krūti. “Delta pilnībā atbalsta sievietes tiesības barot bērnu ar krūti Delta un Delta Connection lidmašīnās un Delta telpās. Uz kuģa ir atļauts lietot krūts sūkņus. Lidostā un, ja vēlaties, daudzas lidostas piedāvā privātas laktācijas telpas vai telpas,” teikts politikā.

Delta ļauj dzīvniekiem, piemēram, maziem suņiem, kaķiem un mājputniem, iekāpt iekšzemes lidojumos, un tiem “jābūt iespējai ietilpt mazā, ventilējamā mājdzīvnieku turētājā”.

COMMENTS

Pievienot komentāru