Smieklīgi padomi par attiecībām: 10 smieklīgi iepazīšanās padomi, kurus varat izmantot

Mēs parasti domājam par smieklīgiem iepazīšanās padomiem kā veidu, kā nogalināt laiku un pasmieties, taču smieklīgi padomi par sliktām attiecībām dažreiz var būt dziļāki, nekā jūs domājat. Šeit ir 10 smieklīgākie iepazīšanās padomi, no kuriem jūs patiešām varat kaut ko mācīties.

1. Pamatkļūda

Alberts Einšteins reiz teica, ka vīrieši un sievietes pieļauj vienu un to pašu kļūdu, uzsākot attiecības: sievietes uzskata, ka vīrieši mainīsies, savukārt vīrieši uzskata, ka sievietes nekad nemainīsies.

Tagad, kad jums ir šīs zināšanas, varat izvairīties no šīs kļūdas pieļaušanas un vienkārši pieņemt savu partneri tādu, kāds viņš vai viņa ir. Tas palīdzēs jums izvairīties no daudzām kopīgām attiecību problēmām nākotnē, un, lai gan romantika var nebūt tik ideāla, kā sākumā jūs to iztēlojāties, ilgtermiņā tā izrādīsies stabilāka.

2. Tici attiecībām

Ne pārāk smieklīgais mīlestības padoms, kuru jūs bieži dzirdat, ir šāds: ticiet attiecībām, un, ja vien jums tā būs, viss izdosies. Tomēr šī padoma reālās dzīves versija izklausītos šādi: ir svarīgi ticēt, taču ticība nav attaisnojums, lai ignorētu sarkanos karogus.

Sarkanie karodziņi var jums pastāstīt vairāk par jūsu attiecību nākotni nekā jebkura ticība, kāda jums jebkad ir.

3. Mīlestība pret laulību

Cilvēki laulību bieži uzskata par loģisku mīlestības noslēgumu, taču starp abiem ir būtiska atšķirība.

Mīlestība ir ideālistiska: tā liek aizmirst par otra cilvēka nepilnībām. Laulība ir reāla un padara otra cilvēka trūkumus vēl redzamākus jums.

Tomēr nav iespējams palikt laimīgā laulībā ar kādu, ja neesat viņā iemīlējies, jo pretējā gadījumā jūs redzēsit tikai viņu nepilnības.

4. Kā patiesi zināt sava partnera robežas

Šis smieklīgais attiecību padoms, kas parādījās tikai pēdējās divās desmitgadēs, ir šāds: ja vēlaties uzzināt, kāds ir jūsu partneris, kad viņš ir dusmīgs vai zaudē pacietību, ļaujiet viņam dažas stundas sēdēt pie datora ar lēnu interneta pieslēgumu.

Lietas var iet gludāk, nekā jūs jebkad esat iedomājies, vai arī jūs varat ieraudzīt sava partnera pusi, par kuras eksistenci jūs pat nezināt.

Lasi vēl: “Ar prātu Krieviju nevar saprast”: Andrejam Daņilko uzstāšanās laikā Latvijā uzbrūk krievu tautības vīrietis

5. Svarīgākie vārdi jebkurās attiecībās

Uzsākot jaunas attiecības, lielākā daļa cilvēku gaida trīs lielos vārdus: “Es tevi mīlu”. Tomēr vārdi, kas var būt vēl svarīgāki, attiecībām progresējot, ir četri dažādi vārdi: “Es šodien nomazgāšu traukus.”

Šis ir viens no tiem smieklīgajiem randiņu padomiem, ko neviens tev nemāca un ko tu iemācies tikai ar vecumu.

Pievienot komentāru