Minerāļi un metāli ar pārsteidzošām spējām, kurus var pielietot ikviens

Šajā rakstā uzzināsi par mājās sastopamiem minerāļiem un metāliem, kuriem piemīt īpašas spējas, par kurām tu, noteikti, nebūsi zinājis.

Dzintars

Dzintars jau sen ir pagodināts par tā enerģētisko un ārstniecisko īpašību dēļ. Tas ir attīrītājs, kas darbojas enerģētiskajā, emocionālajā un fiziskajā līmenī, lai pārveidotu negatīvās vai stagnējošās enerģijas skaidrās, izmantojamās frekvencēs.

Dzintars ir lielisks aizsardzības “akmens”, jo tas pārvērš negatīvismu skaidras enerģijas avotā. Ieteicams ikvienam, kurš atveseļojas pēc slimības vai traumas, jo tā siltās un audzinošās enerģijas aktivizē dzīvības spēkus, kā arī emocionālo vēlmi pēc labsajūtas.

Pateicoties savām gaismu nesošajām īpašībām, dzintars var palīdzēt tiem, kuri ziemā nomāc gaismas trūkuma dēļ. Tas palīdz stimulēt vielmaiņu, fizisko enerģiju un enerģijas plūsmu gar ķermeņa meridiāniem.

Bronza

Bronza pārsvarā ir varš. Citi leģētie elementi bieži, bet ne vienmēr, ir cinks un alva. Ir zināms, ka varš apkaro letarģiju, pasivitāti, nemieru, uzbudināmību un zemu pašcieņu. Tas veicina iniciatīvu, optimismu, diplomātiju un neatkarību.

Varš nodrošina harmonisku saikni starp fizisko un astrālo (debesu) ķermeni un izlīdzina smalko ķermeni. Tas atver un aktivizē sakrālās čakras, bagātinot un stabilizējot intuīcijas, seksualitātes, vēlmes un vitalitātes enerģijas.

Lasi vēl: 5 Fakti, kuri tev noteikti jāzina!

Tas palīdz atpazīt šķēršļus, kas atrodas attīstības ceļā.

Dimants

Tika uzskatīts, ka dimanti, kas ilgu laiku tika glabāti karaļu un karalieņu dārgumos, piedāvā piekļuvi dievišķajām enerģijām. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc dimanti ir ielikti kroņos.

Šāda akmens ievietošana smadzenēs, īpaši pie pieres, var uzlabot cilvēka iekšējo redzējumu un intuitīvo saikni ar augstākajām garu sfērām. Ikdienā nēsātie dimanti var pastiprināt cilvēka spēju koncentrēt apziņu uz savu mērķu, sapņu un likteņa izpausmi.

Šķiet, ka tie izstaro vairāk enerģijas savam izmēram nekā jebkurš cits akmens un var pastiprināt jebkura emocionālā stāvokļa spēku, sākot no pacilāta līdz nomāktam. Viņi var strādāt terapeitiski, lai “izdedzinātu” pamatā esošās emocionālās problēmas.

Dimanti mudina mūs saskatīt Gaismu sevī un izstarot šo gaismu uz āru, apgaismojot neziņu un ilūzijas. Dimanti bieži nes eņģeļu būtņu enerģiju, kuras ir saskaņotas gan ar drosmi, gan ar gaismu. Viņi mudina mūs izpaust savu vissvētāko sevi.

Nākamajā lapā: Platīns, Sudrabs, Tērauds

Pievienot komentāru