Pēc pēdējā laika skandāliem, ar paziņojumu klajā nākuši Princis Harijs un Megana Mārkla

Foto – ekrānuzņēmums no Youtube.

Pēdējā laikā Princis Harijs un Megana Mārkla bija iekūlušies daudzos skandālos. Tagad abu slavenību oficiālais pārstāvis izplatījis ziņojumu, ka pāris ir saņēmis karaļa Čārlza III ielūgumu uz viņa kronēšanas ceremoniju, kas notiks šī gada 6.maijā Vestminsteras abatijā Londonā.

Ja pāris tiešām ierastos uz šo pasākumu, tā būtu pirmā dēla un tēva tikšanās klātienē kopš tā brīža, kad princis Harijs laida klajā savus memuārus “Spare”, kuros apvainoja karalisko ģimeni gan intrigās, gan necienīgā attieksmē pret Meganu. Šīs grāmatas lappusēs viņš daudz stāstīja arī par savām atmiņām un bērnību.

Lasi arī:  Ko tu pirmo ieraudzīji šajā attēlā – tas atklāj, kādas ir tava rakstura stiprākās puses

Saseksas hercogu pārstāvis žurnālistiem apstiprināja, ka pāris ir saņēmis “epastu no karaļa biroja Londonā, kas ir uzaicinājums uz karaļa Čārlza III kronēšanu”, – raksta “Nbcnews.com”.

Tomēr atbildi par to, vai princis Harijs un viņa sieva Megana grasās apmeklēt karaļa Čārlza III kronēšanas ceremoniju, viņš nesniedza. “Tūlītēju lēmumu par to, vai hercogs un hercogiene piedalīsies ceremonijā, mēs šobrīd neatklāsim,” teikts pāra oficiālajā paziņojumā.

Spekulācijas par to, ka princis Harijs un viņa sieva Megana varētu tikt neuzaicināti uz Harija tēva karaļa Čārlza III kronēšanas ceremoniju, plaši izskanēja pēc tam, kad Harijs laida klajā savus memuārus “Spare”.

Pievienot komentāru