Minerāļi un metāli ar pārsteidzošām spējām, kurus var pielietot ikviens

Platīns

Platīns var uzlabot saikni ar eņģeļiem un garu ceļvežiem. Tas darbojas auriskajā laukā, lai dziedinātu dvēseles brūces, kuras bija lemtas vai izvēlētas mācībām (un svētībām) šajā dzīvē.

Platīns ir kosmiskā savienojuma un zvaigžņu zināšanu metāls. Tas ir spēcīgs metāls, kas aktivizē un stabilizē augstākās čakras (enerģijas centrus organismā).

Sudrabs

Sudrabs veicina sevī norobežošanos un iekšējās refleksijas. Tas nodrošina pacietību un neatlaidību un var būt logs uz Dvēseli. Tas atbalsta cilvēka centienus iedziļināties un izpētīt Sevis un Dabas dziļākos aspektus.

Tas palīdz uztvert patiesību, kas slēpjas aiz virspusējām šķietamām. Tas palīdz izzināt dziļās iekšējās emociju un intuīcijas sfēras. Tas ir iecienīts tiem, kas godā sievišķo dabas aspektu.

Sudrabs noskaņo emocionālo sevi. Tas var palīdzēt aptvert noslēpumu un nodoties nezināmajam. Var palīdzēt atdzesēt lieko siltumu organismā un stiprināt imūnsistēmas spēju cīnīties ar infekcijām.

Tērauds

Tērauda enerģijas ir ļoti projicējošas. Ja vēlaties pasargāt sevi no agresijas vai jebkāda veida negatīvisma, nerūsējošais tērauds ir labs risinājums.

Tērauda turēšana, nēsāšana vai turēšana pie rokas sniedz arī spēku, drosmi, stingrību un apņēmību. Nerūsējošais tērauds arī neprasa apkopi, un tas nekad nemaina krāsu vai neaptraipa.]

Lasi vēl: Uzzini kura ir tavas zvaigznes zīmes “Naudas diena” šajā pavasarī, kas ienesīs bagātības un laimi

Pievienot komentāru