Slota ir galvenais ierocis cīņā ar neveiksmēm un nabadzību! Mēs jums iemācīsim pareizi to izmantot!

Pēc tam, aizgājusi mājās, un, jūtoties viegli “aptrakusi”, es ierakos internetā, lai izlasītu, ko tik ļoti nozīmīgu sevī slēpj parasta slota. Informācijas daudzums mani pārsteidza. No visiem avotiem masām tika dota vien viena informācija: Katrā mājā obligāti ir jābūt slotai! Bez tās nu, nekā neiztikt. Īsāk sakot, tajā pašā dienā es aizgāju uz veikalu, un nopirku visskaistāko pieejamo slotu, un svinīgi to atnesu mājās. Veicot visus nepieciešamos rituālus, nolika to ar kājām gaisā un sāku gaidīt, kas tālāk notiks!

Pēc pāris dienām es jau biju aizmirsusi par savu pirkumu. Mājas rūpes, bērni un visas lietas. Pēc pāris nedēļām, sēžot pie kafijas tases, es apkopoju rezultātus. Man bija prieks, jo šajā mēnesī izdevās atlikt noteiktu naudas summiņu aptūtai. Tāpat izdevās tikt galā ar bērnu iesnām un klepu, neizmantojot antibiotikas. Un galvenais – vīrs no rīta aizejot uz darbu ierastā, nevarīgi izmestā “Čau”vietā pienāca, noskūpstīja un maigi pateica: “Līdz vakaram”!

Atverot pieliekamo, skatiens pievērsās slotai, kas stūrī lepni stāvēja kājām gaisā… “Vai tiešām tas patiesi darbojas?” – manā galvā pazibēja doma. Pēc īsas stūra apskates, es steidzos ieiet internetā, bet pēc pāris minūtēm jau skrēju ar slotu, slaucīju visus stūrus un izrunāju ieteicamās frāzes: “Netīrumus izslauku, ienākumus piesaucu”!

Kāds droši vien teiks, ka tas viss nieki vien ir! Kādam liksies, ka tās ir muļķības vai arī vienkārša sagadīšanās! Bet es jums teikšu:”Katrs pats izlemj, kas ir patiesība, un kas nav! Un katrs pats izlemj, kam ticēt!”

Tiem, kuri ir saskatījuši kaut daļiņu patiesības no stāsta, kas atgadījās ar mani, pievienoju video par to, kā pareizi izmantot slotu (ne pēc būtības).

Novēlu, lai katram no mums mājās dzīvotu veiksme, neaizietu veselība un vairotos nauda!

Neaizmirsti un padalies ar šo informāciju ar draugiem!

avots

Leave a Comment