Uzmanību! 5 lietas, kuras jums pēc ēšanas nevajag darīt nekad! Uzziniet, kāpēc!

Pēc ēdiena daudziem cilvēkiem ir tendence apgulties, paskatīties filmu vai arī vienkārši atpūsties, nezinot, ka šis briesmīgais ieradums var būt ārkārtīgi kaitīgs viņu veselībai kopumā.

Un tā, šodien mums ir saraksts ar 5 lietām, kuras nekad nedrīkst darīt pēc ēšanas:

Smēķēšana
Daudzi cilvēki zina, ka smēķēšana ir ārkārtīgi kaitīga viņu veselībai, un tomēr viņi joprojām turpina dzīvot ar šo briesmīgo ieradumu, un dara to pat uzreiz pēc ēšanas.

Ir ļoti svarīgi pagaidīt pāris stundas pēc ēšanas, un pēc tam izsmēķēt cigareti, jo cigaretēs ir nikotīns, kas samazina skābekļa daudzumu, kas nepieciešams gremošanai, tādējādi ļaujot organismam uzņemt vairāk kancerogēnus, kā parasti.

Pēc dažu pētījumu datiem, smēķēšana uzreiz pēc ēšanas ar vienu cigareti nodara tādu pašu kaitējumu kā 10 viena pēc otras izsmēķētas cigaretes. Turklāt tas var palielināt plaušu un zarnu vēža attīstības risku.

Ēst augļus
Labākais laiks augļu lietošanai ir pirms ēšanas, uz tukšu kuņģi tāpēc, ka augļiem ir nepieciešami dažādi fermenti, lai tos varētu pārstrādāt.

Turklāt augļos esošajam cukuram ir nepieciešams ilgāks laiks, lai tas tiktu pilnībā uzsūkts. Ir jāpiemin, ka jūs iegūsiet daudz lielāku labumu no visām barības vielām, šķiedrvielām un citiem cukuriem, ja jūsu augļus ēdīsiet ar tukšu vēderu.

Augļu lietošana uzreiz pēc ēšanas var izraisīt dedzināšanu, kuņģa traucējumus un atraugas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru