Slavenais humorists un estrādes zvaigzne negaidīti nonācis slimnīcā. Prognozes nav iepriecinošas.

Televīzijas vadītājs, humorists un estrādes zvaigzne nonācis nelabvēlīgā situācija. 1. maijā, ar neatliekamas medicīniskās palīdzības auto, viņš ir nogādāts slimnīcā.

77 gadus vecais humorists Jevgeņijs Petrosjans, kurš pēkšņi sajutās slikti, saņēmis neatliekamo medicīnisko palīdzību. 1. maija, vēlā vakarā, “Pilna Māja” zvaigzne sāka just smagu reiboni un sirdsdarbības traucējumus.

Tatjana Brukhunova, aktiera sieva, saukusi ātro palīdzību, un ārsti nogādāja mākslinieku no viņa dzīvokļa uz slimnīcu. Pašlaik viņš tiek pārbaudīts, un diagnoze tiks paziņota drīzumā.

Lasi vēl: Amizanti skati no Rīgas centra: strādnieku kļūda appludina ielas

Jāpiebilst, ka plašsaziņas līdzekļi jau iepriekš ziņoja par Jevgeņija Petrosjana veselības problēmām. Īpaši novērojams bija fakts, ka komiķis nēsā medicīnisko teipu uz ceļgaliem, kas pievērsa mediju uzmanību.

Nesen, kad šī situācija tika atklāta, Petrosjans pat publicēja komentāru par šo jautājumu savā mikroblogā.

Petrosjans minēja, ka regulāri nodarbojas ar aktivitātēm un uzskata sevi par rūdītu sportistu. Viņš apmeklē fizioterapeitu, tāpēc, lielās fiziskās slodzes dēļ, māksliniekam ir nepieciešams nēsāt medicīnisko teipu, lai nebojātu locītavas.

Turklāt, informācijas avoti ziņo, ka pirms vairākiem gadiem Jevgeņijam Petrosjanam bija sirds operācija, kurā tika uzstādīti vairāki stenti.

Jevgeņijs Vaganovičs Petrosjans, kurš dzimis 1945. gada 16. septembrī, ir armēņu un ebreju izcelsmes komiķis. Viņš tika atzīts par vienu no ietekmīgākajām personībām mūsdienu Krievijā, kā norādīts neatkarīgās aptaujas aģentūras The Levada Centre 2005. gadā veiktajā aptaujā.

Lasi vēl: Pāris šonedēļ momentloterijā laimē rekordlielu naudas summu

Kopš Padomju Savienības laikiem, Petrosjans bija populārā televīzijas šova “Greizais spogulis” vadītājs.

Jevgeņijs bija apprecējies ar aktrisi un komiķi Jeļenu Stepaņenko. Viņi apprecējās 1985. gadā, bet Krievijas plašsaziņas līdzekļi 2018. gada 3. augustā paziņoja, ka viņi šķiras.

Laikā, kamēr viņi bija precējušies, viņu kopējie ienākumi sasniedza 1,5 miljardus rubļu.

COMMENTS

Pievienot komentāru