Pāris šonedēļ momentloterijā laimē rekordlielu naudas summu

Pāris, kas regulāri piedalījušies momentloterijās, beidzot ieguvuši ilgi gaidīto laimestu. 23. Aprīlī viņi iegādājušies kārtējo biļeti, kura mainījusi viņu dzīves uz visiem laikiem.

2023. gada 23. aprīlī pāris no Maskavas iegādājās momentloterijas biļeti un laimēja līdz šim rekordlielu momentloteriju balvu – gandrīz 600 000 eiro.

Erkinam Hodjimatovam un Kristīnai Krasnovai no Maskavas, kas regulāri kopā piedalās loterijās, šis bija liels pārsteigums. Viņi kopīgi iegādājās laimīgo biļeti, un dažas dienas vēlāk apmeklēja loterijas centru, lai saņemtu savu laimēto naudas summu.

Erkins ir uzmanīgs uz dažādām likteņa zīmēm. Uzvaras dienā, vīrietim sāka niezēt kreisā plauksta, viņš uzskatīja šo parādību par zīmi.

“Svētdien sāka niezēt kreisā plauksta. Iedomājos, ka uz veiksmi varu droši nopirkt loterijas biļeti. Mēs tikko devāmies ar Kristīnu uz pārtikas preču veikalu un atpakaļceļā piestājām kioskā. Pārdevēja piedāvāja iegādāties momentloterijas biļeti “Miljonārs”.

Līdz tam brīdim mēs tajā vēl nebijām piedalījušies. Un kā gan varējām nenopirkt biļeti, ja, pēc pārdevējas teiktā, tajā dienā kāda no viņas klientēm tieši šajā loterijā laimējusi 20 000 rubļu. Biļete maksāja 500 rubļu, un mēs nolēmām paņemt vienu no pakas vidus.

Lasi vēl: Ļoti skumjas ziņas – aizsaulē devies viens no populārākajiem TV raidījumu vadītājiem

Turpat uz vietas ar monētu sāka dzēst aizsargslāni uz biļetes un uzzināja, ka esam laimējuši 50 miljonus! Esam pateicīgi kioska darbiniecei par ieteikumu. Ja viņa nebūtu pievērsusi mūsu uzmanību šai loterijai, mēs nekļūtu par miljonāriem,” atceras uzvarētāji.

Likuma prasības noteic, ka momentloteriju laimestu pārskaitīšana ir jāveic 30 dienu laikā no biļetes uzvarēšanas dienas. Uzvarētāji ir nolēmuši izmantot saņemto naudu, lai atdotu savus kredītus. Lielāko daļu no līdzekļiem pāris plāno izmantot, lai iegādātos dzīvokli galvaspilsētas centrā, savukārt atlikušo summu izmantos pēc vajadzības.

Erkins pastāstīja, ka pirms dažiem gadiem lakstīgala ielidoja viņa dzīvoklī. Uzvarētājs uzskata, ka putns ir nākotnes vēstnesis un simbolizē pārmaiņas vai jaunumus, kas gaida saimnieku.

Pēc šī notikuma vīrietis uzlaboja savas darba izredzes un sāka veidot lieliskas attiecības ar Kristīnu. Tagad viņš uzskata savu mīļoto sievieti par galveno talismanu. Kopīga uzvara loterijā bija vēl viens pierādījums Erkina teorijai.

Lasi vēl: Kad stādīt tomātus siltumnīcā: labvēlīgās dienas saskaņā ar Mēness kalendāru 2023.gadam

Uzvarētājs strādā par šoferi Etiopijas vēstniecībā, savukārt Kristīna strādā par dispečeri mājokļu un komunālo pakalpojumu sektorā. Iepriekš meitene strādāja kā sociālā darbiniece, un pandēmijas laikā viņa palīdzēja veciem cilvēkiem, piegādājot nepieciešamos produktus. Uzvarētājs ir mūzikas mīļotājs un agrāk dziedāja korī. Pārim kopīgs hobijs ir dalība loterijās.

COMMENTS

Pievienot komentāru