Amizanti skati no Rīgas centra: strādnieku kļūda appludina ielas

Strādnieki saskārušies ar nepatīkamu situāciju objektā, pašā Rīgas centrā. Amizanto situāciju iemūžinājuši aculiecinieki.

28. Aprīlī pie Akmens tilta radusies nestandarta situācija. 13. Novembra krastmala pārtapusi par paštaisītu dīķi Rīgas centrā. Strādnieki pieļāvuši kļūdu būvdarbos un pārplēsuši ūdensvadu.

Aculiecinieku video redzams kā augsta spiediena ūdens strūkla sasniegusi vairāku metru augstumu. Par laimi cietušie nav. Tomēr veloceliņa celtniecība ir nobremzējusies.

Būvniecības darbi pie jaunā veloceliņa pievada akmens tiltam sākās pirms vairākām nedēļām, un tas bija svarīgs projekts, kas solīja uzlabot satiksmi un uzlabot dzīves kvalitāti Rīgas centrā.

Strādnieki strādāja intensīvi, lai pabeigtu projektu, bet kārtējā neveiksme notika, kad ekskavators pārplēsa ūdens vadu zem akmens tiltā.

Lasi vēl: Pāris šonedēļ momentloterijā laimē rekordlielu naudas summu

Šis negadījums radīja lielu problēmu, jo ūdens plūdiem bija sekas uz ielas un tās apkārtni. Strādnieki, kas bija atbildīgi par būvniecības darbiem, sāka meklēt risinājumus, kā novērst situāciju un izsūknēt ūdeni no ielas.

Šis negadījums radījis zaudējumus uzņēmumam, kas bija atbildīgs par šo projektu.

Šis notikums vēlreiz atgādina, cik būtiski ir nodrošināt, lai būvniecības darbi tiktu veikti ar lielu uzmanību un kontroli. Darbu drošība un rūpīga plānošana ir ļoti svarīgi, lai izvairītos no šādiem negadījumiem.

Zemāk redzami aculiecinieku video:

@1shim1

GG BB😂

♬ original sound – Jan

Lasi vēl: Kad stādīt tomātus siltumnīcā: labvēlīgās dienas saskaņā ar Mēness kalendāru 2023.gadam

@ripaks

Neveiksme remontējot @delfi.lv #riga

♬ original sound – Jekabs

COMMENTS

Pievienot komentāru