Ļoti skumjas ziņas – aizsaulē devies viens no populārākajiem TV raidījumu vadītājiem

Foto – Pexels

Šodien izskanējušas skumjas ziņas par to, ka aizsaulē devies viens no populārākajiem TV raidījumu vadītājiem.

Ārzemju medijs “TMZ” vēsta, ka mūžībā devies populārais TV vadītājs Džerijs Springers. Viņš bija 79 gadus vecs.

Springera ģimenes locekļi pastāstīja medijiem, ka Džerijam jau pirms vairākiem mēnešiem tika diagnosticēta ļaundabīga saslimšana un viņa veselības stāvoklis strauji pasliktinājās. Mūžībā viņš devās būdams savās mājās, kas atrodas netālu no Čikāgas.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi arī: Jūlijā gaidāms pieaugums elektrības rēķiniem – lūk par cik varētu pieaugt tarifi iedzīvotājiem un uzņēmumiem

Džerijs Springers bija amerikāņu televīzijas personība un politiķis, kas visvairāk pazīstams par savu pretrunīgi vērtēto televīzijas šovu “The Jerry Springer Show”. Džerijs piedalījās šova vadīšanā no 1991. līdz 2018. gadam, gūstot slavu ar skandalozu, emocionālu un bieži vien propagandējošu saturu.

Pirms karjeras televīzijā, viņš bija tādas politiskās figūras kā senatora Roberta F. Kenedija konsultants. Pēc tam viņš arī pats aktīvi iesaistījās politikā. Viņš kandidējis arī gubernatora amata vēlēšanās Ohaijo štatā 1982. gadā.

Lai arī Springers kā vadītājs ir bijis kontroversiāls, viņš ir arī strādājis kā advokāts un bijis arī dažādu sabiedrisko kustību vēstnieks. Kopš savas aiziešanas no šova “The Jerry Springer Show” Džerijs ir bijis aktīvs sabiedrības darbinieks un žurnālists, sarakstot vairākas grāmatu un publicējot savas domas dažādos medijos.

Neskatoties uz pretrunīgo televīzijas personību, Džerijs Springer ir guvis slavu arī kā izcils orators un politiskā figūra, kurš pastāvīgi uzstājās publikas priekšā un popularizēja svarīgus sabiedriskos jautājumus.

Lūk viens no viņa šova raidījumiem: 

COMMENTS

Pievienot komentāru