Skorpionam jauni pienākumi, bet mežāzim atklāsmes diena: Dienas horoskops 2023. gada 4. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Labvēlīga diena tīrīšanai un citiem mājas darbiem. Astrologs neiesaka rīkot svarīgas tikšanās, īpaši pēc vakariņām. Vēžiem labāk ir darīt ikdienišķas lietas un pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Zvaigznes virzīs iedvesmu, bet tikai tiem, kas ir pozitīvi. Pozitīvas domas palīdzēs pašiem Lauvām vieglāk tikt galā ar nepatikšanām un uzmundrinās apkārtējos. Ir svarīgi paļauties uz saviem instinktiem, bet ne akli tiem sekot.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Labvēlīga diena smagam darbam. Panākumus var gūt, ja nepadodies un ej līdz pēdējam. Jaunavas var droši uzsākt jaunus projektus. Uzmācīgas domas var traucēt produktīvai dienai. Lai no tiem atbrīvotos, jums vajadzētu runāt ar kādu, kuram uzticaties.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Vispārpieņemtais ietvars ierobežo iztēli, tāpēc nevajadzētu tajās iedzīt sevi. Svari, kuri uzdrošinās viņiem pārkāpt pāri, spēs realizēt visdrosmīgākās idejas. Jūtieties brīvi pateikt, ko domājat. Iespējams, apkārtējie cilvēki jūs atbalstīs.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Zvaigznes brīdina, ka šajā dienā var parādīties jauni pienākumi. To ieviešana caur piedurknēm radīs nepatikšanas nākotnē. Labākajā gadījumā vienkārši zaudēsi iespēju izpausties, sliktākajā gadījumā tiksi uzskatīts par bezatbildīgu.

Lasi arī: Toms Bricis paziņo, kad Latvijā patiešām iestāsies pavasaris

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi analizēt notiekošo un tuvāk aplūkot savu apkārtni. Iespējams, ka tuvumā ir nelabvēļi. Jums no viņiem jāslēpj savi plāni. Ir svarīgi visus lēmumus pieņemt pašiem, pretējā gadījumā Strēlniekiem būs grūti, ja viņi pakļausies kāda cita ietekmei.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien daudzi sapratīs, ka viņiem piemīt tās spējas, kuru nav citiem. Tas paaugstinās Mežāžu pašvērtējumu un papildinās viņu iekšējos resursus. Taču tas notiks tikai tad, ja zīmes pārstāvji būs gatavi šim nolūkam pielikt pūles.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Nav nepieciešams strīdēties ar kolēģiem, visticamāk, drīz būs nepieciešama viņu palīdzība. Lai viņi to darītu ar prieku, jums nevajadzētu saasināt situāciju. Ūdensvīram vajadzētu vieglāk pieņemt citu kļūdas. Iespējami pārpratumi ar partneri. Liktenis zīmes pārstāvjus atvedīs ar daudziem interesantiem cilvēkiem.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Nav tā labākā diena. Zivis nespēs izpildīt visus sava plāna punktus. Daudzu lietu rezultāts vienkārši pievils, tāpēc nodarbības (īpaši jaunas) nevajadzētu sākt ar fanātismu, brīdina horoskops.

Leave a Comment