Esot nopuldināts video: Allas Pugačovas teiktais saceļ pamatīgu vētru gan Krievijā, gan ārpus tās

Skatuves primadonna Alla Pugačova 2023. gadā aizbēga uz Izraēlu. Klīst baumas, ka vokāliste un viņas vīrs Maksims Galkins vairs neatgriezīsies Krievijā.

Daudzi hitu izpildītāja un viņas vīrs bija kategoriski pret Krievijas vadības politiku un iebilst pret uzsākto agresiju un karu Ukrainā. Pugačova bija viena no daudzām Krievijas skatuves zvaigznēm, kas atklāti izteicās pret notiekošo, un izbrauca no Krievijas.

Acīmredzot viņš nemaz nenožēlo savu soli. Pirms Jaunā gada vokāliste saviem draugiem nosūtīja apsveikuma video, kurš vēlāk ticis nopludināts.

Lasi arī: Naudīgais marts: Eksperte nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas peldēsies bagātībā agrā pavasarī

Tajā zvaigzne kamerai apliecināja, ka ir laimīga svešā zemē. Galu galā viņa beidzot atrada sevi starp cilvēkiem, “kuriem ir sirdsapziņa, gods un cieņa”.

 

Jāpiebilst, ka video, kas acīmredzami nebija paredzēts plašai auditorijai, tīmeklī nopludināja viens no slavenības draugiem. Kadri ar mākslinieces piedalīšanos sabiedrību sašķēla. Daudzi aizstāvēja primadonnu, norādot uz Krievijas agresiju un sabiedrības vienaldzību. Tikmēr citi Pugačovai pārmeta “patriotisma trūkumu” un “nodevību”

 

P.S. Mēs labprāt dzirdētu jūsu viedokli komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru