Skorpionam jauni pienākumi, bet mežāzim atklāsmes diena: Dienas horoskops 2023. gada 4. martam visām zodiaka zīmēm

Ikdienas burzmā ir svarīgi pievērst uzmanību zīmēm no augšas. Zvaigznes bieži mums norāda, kā rīkoties konkrētā situācijā.

Astrologa dienas horoskops 2023. gada 4. martam palīdzēs visu zodiaka zīmju pārstāvjiem saplānot sestdienas grafiku, lai tas būtu produktīvāks.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šajā dienā ir svarīgi saglabāt līdzsvaru darbā. No vienas puses, jūs nevarat atpūsties, un, no otras puses, jums nevajadzētu atdot visus spēkus. Aunam ir svarīgi izlemt par pašreizējās vietas izredzēm. Ja nē, tad jādomā par jauna darba meklēšanu citā uzņēmumā. Laba diena plānošanai un jaunu prasmju apguvei.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Zīmes pārstāvji sagaida nopietnu sarunu. Vērsis to jau ilgu laiku atlika, bet tagad pienācis laiks runāt no sirds uz sirdi. Nelabvēlīga diena braukšanai ar auto, naudas tērēšanai sīkumiem. Horoskops saka, ka Vērsim uz laiku jāpārtrauc izvēles lietu iegāde.

Lasi arī: Toms Bricis paziņo, kad Latvijā patiešām iestāsies pavasaris

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Zvaigžņu atrašanās vieta norāda uz nepieciešamību pārskatīt savas vērtības. Dvīņiem vajadzētu sev atzīt, cik apmierināti viņi ir ar pašreizējo lietu stāvokli. Ja nav gandarījuma, jārīkojas. Vari mainīt darbības jomu, dzīvesvietu un citus sev nepiemērotus punktus. Šajā dienā ir vērts cienīt citu cilvēku emocionalitāti, pat ja viņu jūtas jums ir nesaprotamas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru