SEB apsver iespēju pēc pieciem gadiem pārcelties uz jaunu biroja ēku

2023. gadā, beidzoties esošajam SEB Finanšu centra telpu nomas līgumam, SEB plāno pārcelties uz jaunu mājvietu, kuras izvēlē piesaistīti profesionāļi nekustamo īpašumu jomā. Esošo SEB Finanšu centra ēku Valdlaučos īpašnieki ir plānojuši pārdot vai pēc 2023. gada iznomāt citam īrniekam.

Ieva Tetere, SEB bankas vadītāja:

“Kopš 2004. gada, kad pārcēlāmies uz SEB Finanšu centru, ir notikusi būtiska bankas attīstība. Līdz ar to jau šobrīd, sadarbojoties ar profesionāļiem nekustamo īpašumu attīstības jomā, plānojam meklēt jaunu biroju ar modernu, ērtu un mājīgu risinājumu. Mums svarīgi, lai tajā būtu gan pietiekami liela ietilpība, gan moderns tehniskais aprīkojums, kā arī laba infrastruktūra un tā būtu ērti pieejama arī bankas sadarbības partneriem un klientiem.

Ņemot vērā SEB bankas rūpes par darba vidi, mūsu mērķis ir nodrošināt darbiniekiem vislabākos iespējamos apstākļus, kas radošā vidē ļauj profesionāli pilnveidoties un produktīvi strādāt. Jau šobrīd bankas administratīvajā ēkā esam sākuši ieviest pasaulē populāros Activity based office principus, kas darbiniekiem ļauj izvēlēties darba vidi, kas vislabāk atbilst konkrētās dienas pienākumu veikšanai – kādam nepieciešama aktīvā zona radošām diskusijām, kādam citam – klusā zona, lai varētu netraucēti koncentrēties individuālajam darbam. Mums svarīgākais ir vide, kas veicina sadarbību organizācijas iekšienē starp biznesa struktūrām, kā arī starp banku un klientiem.”

Tuvākajā laikā esošais SEB Finanšu centra īpašnieks Gene Investments ir plānojis publiskot ziņu par nodomu pārdot vai pēc 2023. gada izīrēt SEB Finanšu centra ēku Valdlaučos citam nomniekam. Plašāka informācija par SEB bankas finanšu centra izvēlēto atrašanās vietu plānots sniegt brīdī, kad tiks apstiprināta konkrētā izvēle. Šobrīd notiek vairāku projektu izvērtēšana, pamatojoties SEB bankas noteiktajām prasībām.

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2017. gada 31. decembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 2 560 miljardu Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1 830 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

Pievienot komentāru