Šamanis Karagajs iesaka padomus, kā padarīt nākamo Melnā Zaķa gadu tev veiksmīgu

Naktī no 21. uz 22. janvāri sākas ķīniešu Jaunais gads. Šamanis Karagajs konsultēja, kā iegūt 2023. gada saimnieka – Melnā zaķa labvēlību, kā ar viņu satikt un kas jādara.

Abiem.info  žurnālisti strādāja ar eksperta ieteikumiem.

 

2023. gada saimnieka varonis

2023. gada aizbildni Trusis nevajadzētu uzskatīt par gļēvu un neizlēmīgu. Gluži pretēji, viņš ir ļoti neatlaidīgs, izturīgs un gudrs, spēj pielāgoties jebkuriem apstākļiem un izdzīvot pat vissarežģītākajās situācijās. Turklāt šis zvērs ir burvīgs un harizmātisks.

Viņa atjautība strādā ar spēku un galveno, viņš bez lielām grūtībām spēj “izvadīt” no neskaidrām situācijām, apliecina astrologs un šamanis Karagajs.

Lasi arī: Katru rītu pirms skolas! Keita Midltone atklājusi, kādu neparastu tradīciju viņa dara kopā ar saviem trim bērniem

Melnā ūdens truša gads ilgs līdz 2024. gada 9. februārim un tikai tad piekāpsies Zaļajam koka pūķim.

“Gads ar šādu mecenātu solās būt diezgan labs. Zaķa raksturā ir pārliecība par sevi, kas mums dažkārt šķiet pārlieku liela, bet tad tieši šī īpašība palīdz šim dzīvniekam paņemt savu nodevu,” atzīmēja Karagajs, piebilstot, ka zaķi ir mājīgi, saimnieciski, spējīgi pabarot. savus radiniekus un pat gatavi upurēties mīļoto cilvēku labā.

Šis dzīvnieks spēj izrakt bedri pat cietā zemē un dot ģimenei mājokli, jumtu virs galvas.

 

Zaķa gads vēsturē

Karagajs vērš uzmanību uz to, ka Zaķis ieņem savu troni politiski un ekonomiski nestabilā laikā. Un mums ir jāpaļaujas uz viņa gudrību, kas palīdzēs mums pārvarēt dažādas domstarpības un atjaunot taisnīgumu.

Šamanis minēja vairākus skaļus un nozīmīgus notikumu piemērus no gadu vēstures, kas notika Zaķa/Zaķa/Kaķa paspārnē:

1556. gada 23. janvāris — Ķīnā notika viena no postošākajām zemestrīcēm pasaulē. Gāja bojā 830 tūkstoši cilvēku, tika skartas teritorijas, kas atrodas 500 kilometrus no epicentra;

1565. gada 5. janvāris — cars Ivans IV iedibina oprichninu — valsts terora politiku Krievijā. Šis datums pavēra nāvējošu piltuvi nākamajiem septiņiem gadiem. Bojāgājušo skaitu dažādi vēsturnieki lēš no 5 tūkstošiem līdz 20 tūkstošiem cilvēku, un daži publicisti upurus lēš desmitos tūkstošu;

Lasi arī: Katru rītu pirms skolas! Keita Midltone atklājusi, kādu neparastu tradīciju viņa dara kopā ar saviem trim bērniem

1905. gada 22. janvāris — notika asiņainā svētdiena. Sanktpēterburgā tika nošauts liels cilvēku skaits, kad 150 000  strādnieki devās gājienā pie cara, lai nodotu viņam reformu petīciju. Vēlāk tas pārauga  1905. gada revolūcijā.

Vienlaikus eksperts aicina ar savu bezbailību piesaistīt Zaķa panākumus un uzmanību. Galvenais 2023. gadā ir iemācīties pārvaldīt savas emocijas un bailes. Tāpat izvairieties no konfliktiem un mierīgi risiniet problēmas. Labākajam “ierocim” nākamajos mēnešos vajadzētu būt jūsu šarmam un gudrībai.

Pievienot komentāru