Psihologi stāsta, ko ir svarīgi darīt, pārtraucot attiecības

Attiecību izjukšana vienmēr ir saistīta ar sāpēm un pārdzīvojumiem, kas traumē cilvēku. Emocijas, kas rodas šajā periodā, var būt postošas.

Kā mierīgi pārtraukt attiecības

Esiet draudzīgi un godīgi, bet ne nežēlīgi. Paskaidrojiet, kāpēc vēlaties šķirties. Tajā pašā laikā neizpļāpājiet otra cilvēka “kļūdas”. Pārtraucot attiecības, vajadzētu izvairīties no jebkādas vainas meklēšanas.

Šķiršanās dusmu stāvoklī parasti veicina rīcību un vārdus, kurus vēlāk nožēlojam vai pārmetam sev impulsivitāti. Jūs viens otru labi pazīstat, tāpēc labi zināt, kā “trāpīt” viens otram tur, kur tas sāp.

Samaziniet situācijas smagumu. Attiecību pārtraukšana nav pasaules gals. Ja jūs pārtraucāt attiecības ar cieņu un pēc dažiem mēnešiem to patiešām nožēlojat, jūs varat mēģināt atgriezties kopā.

Rūpējieties, lai samazinātu ievainojamības faktorus, t. i., tos, kas pastiprinās sāpīgās izjūtas no šķiršanās. Bads, nogurums, miega trūkums vai daudz stresa faktoru ir svarīgi sviras punkti mūsu emocionālajām reakcijām.

Lasi vēl: Būtisks iemesls, kāpēc jums nevajadzētu turēt mājās naudas koku

Kas ir būtiski attiecību šķiršanās gadījumā

Izšķiroša attiecību izjukšanas sastāvdaļa ir pati aiziešana. Ja jūsu partneris vai partnere joprojām vēlas būt kopā ar jums, sliktākais, ko jūs varat darīt, ir likt domāt, ka tas nav galīgais lēmums.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Ļaujiet cilvēkam zināt, kā pakāpeniski mainīsiet vai izbeigsiet savstarpējo saskarsmi. Noskaidrojiet, kāda veida saskarsme būs pieņemamāka. Piemēram, sākumā tikai e-pasta vēstules, ja tā būs vieglāk.

Ja iespējams, ierosiniet kādu laiku nesazināties. Pēc šķiršanās ir svarīgi, lai jums abiem būtu zināma garīga un fiziska telpa, kurā strādāt ar savām domām un jūtām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru