Precētam pārim nevarēja būt savu bērnu un viņi adoptēja trīnīšus, un pēc nedēļas viņi uzzināja kaut ko neticamu…

Laulātajam pārim no ASV nevarēja būt bērni un viņi nolēma par labu trīs mazuļu adoptācijai. Tikai sešus mēnešus vēlāk izrādījās, ka viņiem būs arī savi bērni, un nevis viens, bet divi uzreiz.

Endijs un Sāra Džastinsi pirmo reizi satikās koledžā. Pēc kāda laika jaunieši apprecējās, viņi sapņoja nopirkt lielu māju, kur dzīvot un audzināt savus bērnus. Tad Sāra uzzināja, ka viņai ir problēmas ar veselību.

Pēc trīs gadu izmisīgiem mēģinājumiem radīt bērnu viņi bija zaudējuši cerību. Mākslīgās apaugļošanas ideja optimismu neradīja un bija tā arī bija ļoti dārga. Turklāt apdrošināšana nesedza visus izdevumus, kas ar to saistīti.

Tad pāris izlēma par labu ilgam adopcijas procesam. Veiksme atkārtoti piekrāpa viņus, bet pēc kāda laika viņiem visbeidzot paveicās. Viņi noslēdza vienošanos ar sievieti, kura nevarēja atļauties audzināt bērnu. Izrādījās, ka viņiem jāpieņem nevis viens, bet trīs bērni.

To parādīja ultrasonogrāfijas rezultāti. Endijs un Sāra nenobijās, gluži pretēji, neizsakāmi priecājās par tādu likteņa dāvanu. Galu galā viņi to gaidīja tik daudzus gadus.

Sievietei, kura nevarēja parūpēties par bērniem piedzima divas meitenes un zēns, taču bērni piedzima priekšlaicīgi, bet par laimi bija absolūti veseli. Viņi tika atstāti slimnīcā intensīvās terapijas nodaļā. Pāris bija ļoti apbēdināts, jo viņi jau bija sagatavojuši brīnišķīgu bērnistabu.

Sāra bija ļoti nervoza un pastāvīgi uztraucās. Braucot uz slimnīcu, lai apciemotu Džoelu, Hannu un Elizabeti, Sāra jutās ļoti slikti un noģība slimnīcas vestibilā. Ārsti pārbaudīja sievieti un rezultāti parādīja, ka viņa noģība, jo ir 4 grūtniecības nedēļā.

Neviena radinieku pierunāšana nelika laulātajiem atteikties no adoptētajiem trīnīšiem, bet ar to pārsteigumi nebeidzās. Pēc ultrasonogrāfijas Sāra piezvanīja savam vīram un kautrīgi teica: “Būs zēns un meitene.” Endijs bija sajūsmā un steidzās nomierināt savu apmulsušo sievu: “Mēs varam tikt galā, neuztraucies!”.

Dvīņi piedzima veseli un tika nosaukti par Ebigeilu un Endrjū. Pieci bērni ir dāvana no debesīm. Neskatoties uz trīs stundu miegu naktī un milzīgu nomaināmo autiņu daudzumu laulātie bija laimīgi. Sara atkal palika stāvoklī divus gadus vēlāk un dzemdēja zēnu. Kad Endijam jautāja, kā viņi izglītos sešus bērnus uzreiz, vīrietis atbildēja: “Gluži tāpat kā piecus bērnus. Mēs nepaliksim bez palīdzības, ja mums tā būs nepieciešama. Visi draugi cenšas mums palīdzēt”.

Kā redzat brīnumi notiek, jums vienkārši viņiem jātic. Vai esat kādreiz redzējuši brīnumu? Vai esat personīgi saskārušies ar ko līdzīgu?

COMMENTS

Pievienot komentāru