Es beru zeķēs sāli un staigāju tā pirms nakts miega. Sāls zeķēs, kas tas ir un priekš kam tas ir vajadzīgs?

Sāls zeķu metodi parasti izmanto aukstajā ziemas periodā paralēli mainot ar staigāšanu pa graudiem. Sāls zeķē ir lielisks līdzeklis, kas palīdz aizmigt, bet šādu metodi nevajadzētu izmantot siltajos mēnešos, it īpaši vasarā.

Vasarā aizstājiet sāli un graudaugus ar oļiem, smiltīm vai svaigu zāli, šajā gadījumā jūs netērēsiet pārtikas krājumus.

Kāpēc staigāt sāls zeķēs, jūs jautāsiet? Kāds no tā labums?

Pirmkārt, apskatīsim pašu metodi. Es izmantoju rupjo sāli, vēlams jūras un un eju gulēt ar sāļi zeķēs. Šādās zeķēs es staigāju pa māju un nodarbojos ar savām mājas lietām. Ja pievienosiet arī kādu kosmētisko eļļu, piemēram, kokosriekstu, persiku vai ēterisko eļļu, tas dos papildus nomierinošu efektu un palīdzēs labāk aizmigt. Ja jūs nevēlaties sabojāt zeķes ar sāli un eļļām, tad jūs varat iebērt sāli auduma gabalā un no tā izgatavot maisiņu, kurā iekšā būs sāls un tad šo maisiņu likt zeķē un tādā veidā staigāt pa māju.

LASI VĒL: Izkaisi pa logu šķipsniņu sāls, tas palīdzēs pret cilvēku skaudību un naidu. Nabadzība, nelaimes un neveiksmes izzudīs

Pēc nogurdinošas darba dienas ne vienmēr rodas vēlme vingrot vai iet kustīgās aktivitātēs, tāpēc mēs jums piedāvājam efektīvu metodi, kas mazinās nogurumu kājās. Jums nāks palīgā sāls zeķes. Uzvelciet zeķes un vienkārši turpiniet veikt savus mājsaimniecības darbus. Jūs sajutīsiet relaksāciju pirmajās valkāšanas minūtes. Pievienojot klāt arī eļļu, tā iedarbosies uz jūsu pēdu ādu. Ēteriskās eļļas lieliski tonizē, turklāt tām ir dažādas smaržas, piemēram lavandas un rozes. Sāls lieliski absorbē un samazina sviedrus, kas palīdzēs jums atbrīvoties no nepatīkamā aromāta. Pastāvīgi izmantojot šo metodi, jūs pamanīsit efektu – jūsu kājas mazāk sals un vairs tik ļoti nesvīdīs.

Pievienot komentāru