Plutons pirmo reizi 226 gadu laikā pāriet Ūdensvīra zīmē: ko gaidīt no šī perioda un 2024. gada kopumā

Šogad Plutons ieies Ūdensvīra zīmē uz nākamajiem 20 gadiem. Tas ieviesīs pārmaiņas gandrīz katra planētas iedzīvotāja dzīvē. Par šo un citām šī gada “debesu tendencēm” stāsta astroloģe Tatjana Gunja.

Pundurplanēta Plutons 2024. gada 20. novembrī beidzot pārcelsies Ūdensvīra zīmē un paliks tajā līdz 2044. gadam. Tomēr tagad tai ir retrogrādas fāzes, tāpēc no 2024. gada 21. janvāra līdz 1. septembrim tā jau ir iegājusi Ūdensvīra zīmē. Pēc tam Plutons uz kādu laiku atgriezīsies Mežāzī, bet no novembra tas beidzot apstāsies Ūdensvīra planētā.

Pēdējo reizi šī planēta Ūdensvīra zīmē atradās 1778. gada decembrī.

Plutona simbols ir fēniksa putns – lai atdzimtu no jauna, cilvēkam ir jākļūst par pelniem, jāatjauno un jāatvadās no pagātnes, lai cik sāpīga un grūta tā būtu.

Galvenās jomas, kuras ietekmēs Plutons Ūdensvīrā zīmē, ir šādas.

Mākslīgais intelekts.

Internets, IT.

Sociālie tīkli.

Elektroniskās valūtas, kriptovalūtas.

Zinātne (fizika, ķīmija).

Astroloģija, ezotērika.

Aviācija.

Elektronika (kodolenerģija, rentgena stari, kodolrūpniecība).

Tehnoloģijas (datori, mobilie tālruņi, televizori, mikroshēmas).

Cilvēku apvienības, organizācijas, kopienas.

Lasi vēl: Cik bieži jāmaina spilveni un kā pagarināt to kalpošanas laiku

Ūdensvīrs, Lauva, Vērsis vai Skorpions īpaši izjutīs Plutona pāreju. Viņiem vajadzētu sagatavoties pārvērtībām un zaudējumiem, tomēr astrologs iesaka šim periodam pieiet ar interesi un sagaidīt labākos dzīves pavērsienus. Kaut kas aizies, bet kaut kas nāks vietā.

Īpaši ziemeļu mezgls (kas ir saistīts ar mūsu uzdevumiem un izaugsmes punktiem) turpina savu kustību. No 2023. gada jūlija līdz 2024. gada beigām tas pārvietojas caur Auna zīme. Tas nozīmē, ka būs sadursmes un konflikti uz planētas kopumā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru