2024.gada labvēlīgākie kāzu datumi: tie sola gaišu un laimīgu kopdzīvi

Pastāv uzskats, ka garajā gadā labāk neplānot tādus svarīgus notikumus kā ģimenes dibināšana. 2024. gads ir Pūķa gads, un tas ir garais gads. Tomēr, neskatoties uz to, astrologi apliecina, ka 2024. gadā ir labvēlīgi datumi šim svarīgajam notikumam.

Februāris

Tuvākais labvēlīgais datums ir 17. februāris. Pēc astrologu domām, kurš izvēlēsies šo datumu kāzām, tam būs spēcīgas un dedzīgas jūtas, jo šajā dienā gaidāms paaugstināts jūtīguma līmenis, patīkami iespaidi un sajūtas.

Marts

Nākamais datums ir 24. marts. Šajā dienā droši var plānot kāzas, jo Venera būs Zivju zīmē, un, kā skaidro astrologi, šis tiek uzskatīts par ļoti romantisku un intensīvu emocionālo periodu. Turklāt šis ir pavasara periods, tieši tad, kad viss atveras un uzplaukst.

Aprīlis

Astrologi arī norāda, ka kāzas var plānot 30. aprīlī. Šajā periodā lielākā daļa planētu atradīsies Vēža un Zivju zīmē, un tas norāda uz labklājību un estētiku. Šajā periodā ieteicams plānot arī kāzu ceļojumu.

Lasi vēl: Plutons pirmo reizi 226 gadu laikā pāriet Ūdensvīra zīmē: ko gaidīt no šī perioda un 2024. gada kopumā

Augusts

Augusta beigas, proti, 30. augusts, arī ir piemērots kāzu svinēšanai. Astrologi atzīmē, ka šajā periodā iekrīt diezgan romantiski apstākļu pavērsieni, un šajā dienā noslēgtā laulība būs uzticama un stipra.

 

 

Leave a Comment