Plutons pirmo reizi 226 gadu laikā pāriet Ūdensvīra zīmē: ko gaidīt no šī perioda un 2024. gada kopumā

Arī Jupiters + Urāns 2024. gada 21. aprīlī atradīsies Vēža zīmē. Šī kombinācija notiek reizi 14 gados. Jupiters ir planēta, kas visu mērogo, liek cilvēkiem pamosties, viss ir jauns. Šī tendence rada finanšu sistēmas pāreju uz elektronisko sistēmu. Iespējams, mēs vēl vairāk izmantosim elektronisko naudu.

Jo īpaši var parādīties jauns sociālais tīkls, piemēram, kā 2010. gadā Instagram (pirms 14 gadiem, kad bija tāda pati planētu kombinācija). Tāpēc ir svarīgi sekot līdzi tendencēm un laicīgi tās noķert, lai gūtu labumu un nepalaistu garām iespējas.

Šī gada 26. maijā Jupiters uz gadu ieiet Dvīņu zīmē. Tas galvenokārt nozīmē veiksmi Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīram. Var parādīties jauna informācija, kas iepriekš bija apslēpta, jauni sociālie mediji. Iespējams, būs informācijas izmetumi, informācijas sagrozīšana, manipulācijas ar reliģiju. Šajā periodā ir svarīgi kritiski domāt un filtrēt informāciju.

Īpaši 2024. gadā piedzīvosim četrus aptumsumus (divus pavasarī un divus rudenī). Ļoti spēcīgs aptumsums būs 2024. gada 2. oktobrī Svaru zīmē. Tas būs kopā ar melno Mēnesi (Lilitu). Tas ietekmēs attiecības ar cilvēkiem, diplomātiju, līgumu slēgšanu. Šajā periodā dažādās valstīs notiks daudzas vēlēšanas.

No 2024. gada 29. jūnija deviņus mēnešus Lilīts būs Svaru zīmē. Tas ietekmēs  partnerattiecības, kas tiks izjauktas.

No 2024. gada 6. decembra līdz 2025. gada 24. februārim būs retrogrāds Marss. Šajā periodā var atdzimt veci konflikti. Labāk neplānojiet plaša mēroga lietas, bet dariet tās agrāk.

Leave a Comment