Pavasara tīrīšana: 10 svarīgas lietas, kas jāizdara tagad

6.Arī augi ir priecīgi sagaidīt pavasari. Tie var izmantot atsvaidzinošu dušu. Pievērsiet uzmanību augiem, kurus nepieciešams pārstādīt. Neaizmirstiet tos arī pabarot ar speciālu mēslojumu.

7.Visas mēbeles uzkrāj putekļus, lai gan mēs ne vienmēr tos redzam. Tāpēc nenāks par ļaunu notīrīt visas mēbeles, izmantojot putekļu sūcēju. Ja jums tāda nav, veiciet vismaz mitro tīrīšanu, izņemiet traipus un pārliecinieties, ka viss ir nosusināts, lai neveidotos pelējums vai sēnīte.

8.Pat ja visu pārtiku glabājat traukos, agri vai vēlu no ledusskapja izplūstošā smaka vairs nav patīkama. Jūs varat atbrīvoties no šaubīgām notīm ar etiķi, citronu sulu vai amonjaku. Neaizmirstiet iztīrīt arī kameras iekšpusi.

9.Ja jūsu mājoklī ir grāmatas, lai izvairītos no kairinājuma, jums vienkārši jāuztur grāmatas tīras. Jūs varat izmantot parastu putekļu sūcēju vai arī to tīrīšanai varat izmantot mitru drānu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

10.Pavasaris ir iespēja atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Piemēram, pārskatiet kosmētikas līdzekļus un izmetiet visus produktus, kuriem beidzies derīguma termiņš. Nekaitēs arī sakopt savu darba vietu.

 

Leave a Comment